Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση – Διάψευση από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας,

Για το πρόγραμμα και τις ώρες του κλειστού Γυμναστηρίου Κυπαρισσίας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS!

Ο Δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ και Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Αντώνης Α. Αντωνόπουλος ή δεν είναι καλά πληροφορημένος, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο πιθανό, ή συνειδητά ψεύδεται, για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος της νέας Δημοτικής Αρχής και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα.

Ένα είναι όμως βέβαιο, ότι αυτά τα οποία γράφει ο κ. Αντωνόπουλος.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 5-10-2014 ]

Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε η κυβέρνηση. Τι προβλέπει το σύνταγμα

Σαμαράς και Βενιζέλος αιφνιδίασαν με την απόφαση να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση και να ανακοινώσουν ότι οι ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

Εκεί που όλοι περίμεναν να χαραχτεί γραμμή για την αντιμετώπιση της τρόικας, που ήρθε φουριόζα στην Αθήνα, οι δυο πολιτικοί αρχηγοί σκέφτηκαν ότι έπρεπε να υπερβούν με κάποιον τρόπο το κλίμα εκλογολογίας που καλλιεργείτο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τις ενδοκυβερνητικές διαφωνίες.

Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ OPEN [ 5-10-2014 ]

ΕΟΠΥΥ: Κάρτα υγείας για κάθε ασφαλισμένο

Tην έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας για κάθε ασφαλισμένο, η οποία θα αποτελεί το «διαβατήριο» για την είσοδό του στο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του Οργανισμού

Οπως προβλέπεται στο ......

Ποιοι θα πάρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει πιλοτικά σε 13 δήμους και για έξι μήνες η εφαρμογή του μέτρου για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα .

Το μέτρο αναμένεται να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο μέσα στο 2015 καλύπτοντας 300.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα κριτήρια για την χορήγηση του θα είναι εισοδηματικά και περιουσιακά ενώ αναμένονται να υπάρξουν και άλλες συνισταμένες. Υπενθυμίζεται ότι μετά το Μάρτιο του 2015 το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα εφαρμοστεί σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του υπουργείου Εργασίας.

Η ανακοίνωση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος πρόκειται θα .....

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ "ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ"

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων κατοίκων της Περιοχής του Δήμου Τριφυλίας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ” που πραγματοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ “ΗΛΙΑΤΩΡ” έχει παραταθεί έως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι,.....

H Καρέλια Α.Ε. επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν στα ανώτατα ιδρύματα!

Η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., για άλλη μία χρονιά στο πλαίσιο της κοινωνικά ευαίσθητης και συνεπούς πολιτικής της για τη νεολαία και την εκπαίδευση, επιβράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων της, που εισήχθησαν στα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας μας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Oι κ.κ. Ανδρέας Καρέλιας (Διευθύνων Σύμβουλος) και Στάθης Καρέλιας (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.) υποδέχτηκαν θερμά τους επιτυχόντες που συνόδευαν οι γονείς τους. Στις σύντομες ομιλίες τους έκαναν αναφορά για τα εφόδια και την ευρύτερη γνώση που οφείλουν να κατέχουν οι νέοι σήμερα για να σταθούν ανταγωνιστικά σε ένα εργασιακό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και νέα δεδομένα.

Στη συνέχεια ο ......

Φιλιατρά - ΤΕΘ: Αναβλήθηκαν για την επόμενη Κυριακή η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες

Αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για χθές Γενική συνέλευσηβ και αρχαιρεσίες στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο λόγω μη απαρτίας.

Έτσι λοιπόν η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Φουρναράκειο στα Φιλιατρά όπου θα γίνει τακτική εκλογικο-απολογιστική Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα:

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 06 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλης Παπαθεοδοσίου
www.inthepharmacy.gr

Tηλ: 2761 0 32 229
Κιν. 693 23 37 104

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΎΝ ΑΠΌ ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΤΣΑΚΏΣΕΤΕ!

Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους.
Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας παρενοχλούν τηλεφωνώντας σας από απόκρυψη: ......

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ;

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Γράφει: ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Αρκετά χρόνια τώρα, πολλά από τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας που είχε κατασκευάσει, και συντηρούσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πέρασαν στην ευθύνη διαχείρισης των τοπικών Δήμων.

Θυμάμαι τότε το .....

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Λαβαμε το παρακάτω μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο Ισχύει, αλλα καλό θα είναι να προσέχετε λίγο παραπάνω στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο στην Σπάρτη

Τα θύματα είναι πατέρας, μάνα και γιος

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Εγνατία, τους πέντε νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες από την καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με νταλίκα, ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη χώρα μας.

Μία οικογένεια ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα