Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Τριφυλίας: Ανακοινώθηκαν οι θεματικοί Αντιδήμαρχοι. [ VIDEO ]

Τους θεματικούς αντιδημάρχους του Δήμου Τριφυλίας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Χαρακτηριστικό των επιλογών Κατσίβελα, είναι οτι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των θεματικών αντιδημάρχων είναι γνώστες του αντικειμένου που τους ανατέθηκε. Πχ. Η κ. Πανουσιοπούλου ως εφοριακός που είναι, έχει καλύτερη σχέση με το αντικείμενο. Το ίδιο και ο φαρμακοποιός Βασίλης Παπαθεοδοσίου κλπ κλπ.
Αναλυτικά οι νέοι θεματικοί αντιδήμαρχοι είναι οι ακόλουθοι:

ΕΦΕΤ: Αποσύρονται δημητριακά της NESTLE που είχαν σκουλήκια!!!!!!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση τροφίμου με δημητριακά ολικής αλέσεως με παρουσία προνυμφών εντόμων.

Πρόκειται για το ....

Π. Τατούλης: "Οι αιρετές περιφέρειες ελπίδα ανάκαμψης της χώρας"

«Ο θεσμός της αιρετής Περιφέρειας ταυτίζεται με την ανάπτυξη του τόπου» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, για την εκλογή του προεδρείου και της οικονομικής Επιτροπής και χαρακτήρισε «μεγάλη κληρονομιά» την πρώτη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου «την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε παράλληλα ότι ......

Συντήρηση στον αυτοκινητόδρομο από τα διόδια Καλαμάτας μέχρι λίγο μετά τον Α/Κ Αρφαρών

Εργασίες συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας εκτελεί η παραχωρησιούχος κοινοπραξία «Μορέας», στο τμήμα από τα διόδια Καλαμάτας μέχρι λίγο μετά τον ανισόπεδο κόμβο Αρφαρών (από τη χιλιομετρική θέση 225,0 ως τη χιλιομετρική θέση 217,0). Η συντήρηση
θα πραγματοποιηθεί .....

Kυριάκος Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκύψει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με αφορμή την Προεδρική εκλογή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Realfm. Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι τελικά θα συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι.

«Από τη στιγμή ......

Έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016 αλλά με δύο δόσεις

Για δύο ακόμα χρόνια θα παραμείνει η έκτακτη εισφορά, με την σκέψη να μειωθεί αρχικά σε δύο δόσεις εντός του 2015 και να καταργηθεί τον Δεκέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους η ελληνική πρόταση προβλέπει μείωση του φόρου κατά 30% από 1ης Ιανουαρίου 2015 (θα προκύψουν .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ OPEN [ 8-9-2014 ]

Χατζηνικολάου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Δεν αποκλείω ούτε τον Καραμανλή! (videos)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επέστρεψε δυναμικά τη Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σχολίασε την επικαιρότητα, ενώ προέβλεψε πως ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προέρχεται από τον Κεντροδεξιό χώρο! Δεν απέκλεισε μάλιστα ούτε την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή, παρά τις σχετικές διαψεύσεις που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα.

Με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, το νέο δελτίο του Star .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Σεπτεμβρίου 2014