Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Όλες οι αλλαγές στους φόρους – Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός [ Video + Ολόκληρη η ομιλία σε κείμενο ]

Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% από αυτή τη σεζόν, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Επίσης, εξήγγειλε ότι θα .....

Εράνη Φιλιατρών: Κοντά στις προπονήσεις της ομάδας ο Νίκος Λυμπερόπουλος [ Φωτογραφίες ]

Οι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας γέμισαν της κερκίδες του Δωρίου για να υποστηρίξουν και να σταθούν δίπλα στην Εράνη Φιλιατρών και μεταξύ αυτών και ο Φιλιατρινός πρώην άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Λυμπερόπουλος, που έδωσε με τον δικό του τρόπο ψυχολογική τόνωση στους παίκτες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος .....

Πόσο βοηθούν την πορεία μας οι εμμονές στο χθες;

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Τον τελευταίο καιρό, εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης, πολλά και δύσκολα συνέβησαν στην πατρίδα μας, επηρέασαν τη ζωή μας, δυσκόλεψαν την καθημερινότητά μας και έβγαλαν προς τα έξω, απωθημένα , συμπεριφορές και επιδιώξεις.
Έτσι πορευθήκαμε στο δύσβατο ......

Συνεχίζει τις δράσεις του ο Σύλλογος προστασίας και αναβίωσης ανω πόλης Κυπαρισσίας

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ 4 ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ , ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΕ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ 17 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ 8 ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΟΣ ΑΝΑΛΑΜΠΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 07/09/14.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ .......

ΙΕΚ Τριφυλίας: Παράταση εγγραφών

Η περίοδος εγγραφών των υποψηφίων καταρτιζομένων των δημοσίων ΙΕΚ παρατείνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Σεπτεμβρίου 2014