Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιες είναι οι νέες online υπηρεσίες του ΕΛΓΑ

Νέες online υπηρεσίες προσφέρει από χθες δωρεάν, στους αγρότες ο ΕΛΓΑ, με στόχο τον περιορισμό του κόστους, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την εξασφάλιση της διαφάνειας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών. Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω διαδικτύου δωρεάν σε όλους τους αγρότες ασφαλισμένους του ΕΛΓΑ είναι:

Δήμος Τριφυλίας – Έξι θεματικούς αντιδημάρχους – συντονιστές των Δ.Ε. θα ορίσει ο Παν. Κατσίβελας

Έξι αντιδημάρχους, όσους του δίνει το δικαίωμα ο νόμος, θα ορίσει ο Παναγιώτης Κατσίβελας στο δήμο Τριφυλίας την επόμενη εβδομάδα. Όπως και χθες γράψαμε στο «Θ», του ορισμού αντιδημάρχων θα προηγηθούν οι Δημαιρεσίες την Κυριακή, στις 11 το πρωί.

Οι αντιδήμαρχοι που .....

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Θα παράγει μόνο του το οξυγόνο ιατρικής χρήσης με μεγάλο όφελος

400.000 ευρώ το ετήσιο όφελος– Παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα

Την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας ανακοίνωσε χθες με μεγάλη του χαρά ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γεώργιος Μπέζος. Πρόκειται για την εγκατάσταση δύο συγκροτημάτων παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης, απαλλάσσοντας το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, από το 2015, από το δυσβάσταχτο οικονομικά βάρος που ανερχόταν ετησίως στα 400.000 ευρώ.

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα, που γεννήθηκε πριν από περίπου ένα ......

Επικίνδυνα σχολικά είδη .Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς


Ορισμένα από τα σχολικά είδη που αναπτύσσονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, περιμένοντας το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, είναι όχι μόνο περιττά και αδικαιολόγητα πανάκριβα, αλλά και επικίνδυνα! Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, προειδοποιώντας τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Όπως αναφέρει το Κέντρο τα σχολικά είδη, ενώ είναι αντικείμενα, που .....

Σε ποιους δήμους είναι πιθανόν να έχουμε επαναληπτικές εκλογές – Δεκάδες ενστάσεις σε όλη τη χώρα (λίστα)

Κάποιοι βάζουν μέσα και την Τριφυλία!!

Επαναληπτικές εκλογές σε πολλούς δήμους της χώρας διεκδικούν με μικρότερες ή μεγαλύτερες αξιώσεις συνδυασμοί που συμμετείχαν σε αυτές. Ήδη σε ένα δήμο (Τροιζηνίας) ελήφθη δικαστική απόφαση για την επανάληψη των εκλογών, ενώ και σε μία περιφέρεια (Βορείου Αιγαίου) ακυρώθηκε η εκλογή της νέας περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου.

Σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε η aftodioikisi.gr ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Σεπτεμβρίου 2014