Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σε έξι δόσεις ο ΕΝΦΙΑ.Οι τελικές διορθώσεις

Ο Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη σύσκεψη με την παρουσία των Σαμαρά και Βενιζέλου, τόνισε ότι οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ είναι σύμφωνες με όσα έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο ΕΝΦΙΑ, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι οι φοροελαφρύνσεις, το αντιρατσιστικό και οι απολύσεις στο Δημόσιο.

Παράλληλα, πληροφορίες .....

Μέσω ΚΕΠ η έκδοση άδειας κυκλοφορίας

Από την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης, καθώς η διαδικασία αυτή, αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα πραγματοποιείται πλέον και μέσω των ΚΕΠ.
Με τον τρόπο .....

Φιλιατρά: Σκουπιδότοπος το δρομάκι που ενώνει την Εθνική Οδό με τον Αγιο Δημήτριο (Δρόμο προς Αγρίλη)

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το δρομάκι από τον Αγιο Δημήτριο προς την Εθνική Οδό Φιλιατρών - Κυπαρισσίας (Δρόμο που εξυπηρετούσε την κίνηση προς Αγρίλη όταν κατασκευαζόταν ο κόμβος παραπάνω).

Αναγνώστης του......

Οι πίνακες κατάταξης για τους παιδικούς σταθμούς στην Τριφυλία. [ Συνημμένο ]

Ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΕΕΤΑ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης βάση αιτήσεων δυνητικά ωελούμενων αλλα και με ελλειπή φάκελλο δικαιολογιτικών για κάθε νομό και δήμο.

Οι παρακάτω πίνακες σε μορφή pdf αφορούν τον Δήμο Τριφυλίας.

δείτε αναλυτικά τα ονόματα:

Αγρίλης Φιλιατρών: Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε ανυποψίαστη Λουόμενη

Αξέχαστες θα μείνουν για πάντα στην ζωή της οι λίγες μέρες διακοπών που ήρθε για να περάσει με την οικογένεια της μια κάτοικος του Αγρίλη Φιλιατρών καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου είχε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία με ένα αδέσποτο σκύλο χρώματος κανελί στο λιμάνι του Αγρίλη.
Όπως μας διηγήθηκε την .....

Κυπαρισσία: Ορκίστηκε η Νέα Δημοτική Αρχή Τριφυλίας [ Φωτογραίες + Video ]

Ορκίστηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία του Δημαρχείου Κυπαρισσίας μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα ο Νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι που προέκυψαν από τις εκλογές της 18ης Μαίου 2014.

Στην τελετή το .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Αυγούστου 2014