Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Φιλιατρά: Ζευγάρι αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά με... τα παιχνίδια του

Θερμή απ΄όλες τις απόψεις ήταν η χθεσινή νύχτα για ένα ζευγάρι Αθηναίων -όπως αναφέροπυν πληροφορίες- στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.
Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν άρχισαν να ακούγονται διάφοροι δυνατοί ήχοι από σπίτι στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και που σύντομα οι ήχοι αυτοί μετατράπηκαν σε .... βογκητά πάθους!!!

Αιτία ένα ζευγάρι Αθηναίων που .....

Στις 28 Αυγούστου οι συντάξεις του ΙΚΑ Σεπτεμβρίου

Την προτελευταία μέρα του μήνα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 θα καταβληθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΙΚΑ οι συντάξεις του μηνός Σεπτεμβρίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι .....

Την Πέμπτη ανακοινώνονται οι βάσεις 2014

Την Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2014 στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr για τους υποψηφίους που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και θα δοθεί τέλος στην αγωνία των χιλιάδων μαθητών αφου περίπου στις 10:00 το πρωί.
Οι υποψήφιοι θα .....

ΕΛΑΣ :Προσοχή σε συγκεκριμένα προφιλ του Facebook

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας, μέσω του facebook , σε βάρος ανήλικης ημεδαπής .Σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για παράβαση των διατάξεων που αφορούν στην πορνογραφία ανηλίκων και στις πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, σε βάρος δραστών, οι οποίοι όπως προκύπτει βρίσκονται στο Πακιστάν και τις Φιλιππίνες

Η ποινική δίωξη που ......

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών - Φαραί 0-0. Πρωταγωνιστής ο Διαιτητής Νικολόπουλος. [ VIDEO ]

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα ο πρώτος αγώνας του Κυπέλου Μεσσηνίας, Εράνη - ΑΟ Φαραί 0-0, στο παλαιό γήπεδο Φιλιατρών.
Η Εράνη είχε να ανταγωνιστεί 12 παικτες αού στην ομάδα των ιλοξενούμνενων είχε προσχωρήσει και ο ανεκδιήγητος διαιτητής τοου Αγώνα Νικολόπουλος πάιζοντας υπέρ του Φαραί 95%
Ο Νικολόπουλος ......

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου για την προστασία και αναβίωση της άνω πόλης Κυπαρισσίας

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας , καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Ιστορικό Πλάτανο της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας στις 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 10:00 το πρωί
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης......

Γιώργος Ντάβαρης - Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαϊας: Κάλεσμα για ενότητα - Αγώνα

Σκοπός αυτού του δύσκολου αγώνα είναι να συνεγείρει τους απανταχού της γης Έλληνες αλλά και τους φίλα προσκείμενα στον Ελληνισμό, ώστε να ξεπεραστεί η παρούσα κρίση, (κοινωνική -οικονομική - Δημοκρατίας) και η Πατρίδα αλλά και το Έθνος μας να επανέλθουν στην ιστορική τους τροχιά. Δηλαδή να συνεχίσουν να εκπληρώνουν την Οικουμενική τους προσφορά, ως παγκόσμια κιβωτός Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι περισσότεροι.......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 για τελευταία φορά υπό της Δημοτικής Αρχής του κ. Κώστα Κόλλια το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης στην τελευταία αυτή συνεδρίαση θα υπάρχει και αποχαιρετιστήρια ομιλία του απερχόμενου Δημάρχου και τα τελευταία θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν για λήψη απόφασης είναι τα παρακάτω:......

ΟΓΑ : Με μικρή καθυστέρηση τα οικογενειακά επιδόματα

Ο υφυπουργός Εργασίας κ.Κεγκέρογλου έκανε επίσης γνωστό ότι τα επιδόματα του ΟΓΑ θα καταβληθούν τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι αναμένεται να λάβουν την τρίτη δόση του οικογενειακού επιδόματος απο τον ΟΓΑ ενώ θα γίνει και εξόφληση σε όσους δεν έχουν λάβει τις προηγούμενες δύο δόσεις Διευκρινήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ , αλλά και την πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος έδωσε ο υφυπουργός Εργασία, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Περίπου στο πρώτο 20ήμερο του Οκτώβρη αναμένεται να λάβουν την .....

ΦΠΑ στο 19% και κατάργηση όλων των εξαιρέσεων

Νέες ανατροπές στο καθεστώς του ΦΠΑ σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εν όψει της επικείμενης φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα περιλαμβάνει «πακέτο» ελαφρύνσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση ότι τα μηνύματα από το Παρίσι, στις αρχές της άλλης εβδομάδος, κατά τη συνάντηση με την τρόικα θα είναι θετικά.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης έχει.....

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΣ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σεμινάριο ναυαγωσωστικής στο Mesogeios Hotel


ΔΕΗ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τρίτη 26 Αυγούστου.

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί αύριο ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 και από ώρα 09:00 έως 14:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Αυγούστου 2014



Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 25 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλης Παπαθεοδοσίου
www.inthepharmacy.gr

Tηλ: 2761 - 0 - 32 229
Κιν. 693 - 23 37 104

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.