Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Παραίτηση-βόμβα από το πρωθυπουργικό γραφείο

Συζητήσεις προκάλεσε καλοκαιριάτικα στη Βουλή η παραίτηση μετακλητού υπαλλήλου και μάλιστα από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Πρόκειται για .....

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Εστειλε προσωπικό Αιμοδοσίας με Αγροτικό αυτοκίνητο !!!!!!

Πάλι καλά που δεν τους έστειλε με ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!!!

Έκπληξη και οργή νιώσαμε όταν είδαμε φωτογραφίες από την Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΟΣ» στο Περδικονέρι.
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο το οποίο αποτελεί ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ καταδεικνύει την προχειρότητα και την έλλειψη σεβασμού της διοίκησης της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα του Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κ. Αγγελου Σεφέκου προς το προσωπικό αιμοδοσίας του νοσοκομείου.
Εξ όσων γνωρίζουμε, .....

Εθελοντική αιμοδοσία στο περδικονέρι.

Με επιτυχία διοργανώθηκε για μια ακόμη φορά από τη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας και από το Επιστημονικό προσωπικό του αντίστοιχου τμήματος του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων του Περδικονερίου την Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 στο χώρο του Κοινοτικού Ιατρείου.

Η Διοικούσα Επιτροπή ....

Η ανασκαφή στην Αμφίπολη και τα …κόμπλεξ!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Η ανασκαφή στην Αμφίπολη και όσα και αυτή σηματοδοτεί για τον Ελληνισμό, μαζί με όλα τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα που βρίσκονται διάσπαρτα απ΄άκρου εις άκρον της Ελλάδας , ανέσυρε στην επιφάνεια πολλά θετικά και αρνητικά στοιχεία των Νεοελλήνων.
Διεφάνη πως ......

Ξεκινάει η θεώρηση βιβλιαρίων του ΟΑΕΕ για όσους οφείλουν

Παρέμβαση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου μετά από διαμαρτυρία του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ, κ. Χαράλαμπου Λεκάκη για τη «θεώρηση» του βιβλιαρίου των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που οφείλουν.

Ο Υφυπουργός Εργασίας ....

Καταργείται ο ΟΑΕΔ;;; Η μη διάψευση περί κατάργησης του ΟΑΕΔ ''φουντώνει'' τα σενάρια

Τα σενάρια περί κατάργησης του ΟΑΕΔ τουλάχιστον όπως τον γνωρίζουμε σήμερα , δεν έχουν διαψευστεί ακόμη από το υπουργείο Εργασίας αφού η μη διάψευση ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα σχετικά δημοσιεύματα αφού μόνο το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μονομερή διάψευση κάνοντας, , λόγο μόνο για «πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ»και όχι της κυβέρνησης όσον αφορά τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του οργανισμού.

Βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα .....

Μέσω taxisnet ο κλειδάριθμος για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του IKA

Χωρίς επίσκεψη στα υποκαταστήματα του IKA μπορούν οι ασφαλισμένοι να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ αφού πλέον η πιστοποίηση των χρηστών με την έκδοση κλειδαρίθμου γίνεται μέσω του Taxisnet

Ειδικότερα στο ....

ΕΛΑΣ Προειδοποίηση για μηνύματα παγίδες στο διαδίκτυο

Τον κώδωνα του κινδύνου προς τους χρήστες του ίντερνετ για απατηλά μηνύματα που αφορούν δήθεν τη χορήγηση δανείων, μεγάλων ποσών και με χαμηλό επιτόκιο, κρούει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.
Όπως αναφέρεται,.....

Κύπελλο Μεσσηνίας 2014 - 2015: Το πρόγραμμα της Β' φάσης

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Μεσσηνίας το πρόγραμμα της β” φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 16 αναμετρήσεις και θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές και ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης

Η κυβέρνηση θέλει να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετον ΕΝΦΙΑ και αναμένεται στην ΔΕΘ να ανακοινωθεί πακέτο φοροελαφρύνσεων.
Οι φόροι που αναμένεται να μειωθούν είναι οι φορολογικοί συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις αλλά και ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης Ειδικότερα η .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 17-8-2014 ]

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 18 Αυγούστου έως 24 Αυγούστου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Ψιλόπουλος Χριστόφορος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Αυγούστου 2014