Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Πως θα εκτυπώστε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ στο gsis

Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αποκτούν σταδιακά πρόσβαση από σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 στα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).
Οι ιδιοκτήτες (οι ίδιοι οι ....

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Επικίνδυνο μήνυμα στα κινητά

Ενημέρωση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε sms που λαμβάνουν, δίνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως αναφέρεται, το τελευταίο διάστημα διακινείται μαζικά μήνυμα, που ενημερώνει παραπλανητικά τους κατόχους κινητών τηλεφώνων ότι ο αποδέκτης έχει κερδίσει ποσό ύψους 850.000 λιρών Αγγλίας, από διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι το μήνυμα είναι γραμμένο στα αγγλικά και αναφέρει:.....

Νέο τηλεφωνικό Κέντρο στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Από σήμερα λειτουργεί κανονικά το νέο σύγχρονο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμη όσον αφορά την ενεργοποίηση τηλεφώνων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 4-8-2014.

Το τηλεφωνικό ......

Γιόλακα Φιλιατρών: Φωτιά έκαψε καλάμια στην Εθνική οδό Φιλιατρών - Γαργαλιάνων.

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία (σ.σ. πιθανότατα από αναμένο τσιγάρο) στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών λίγο πριν το ποτάμι στην διασταύρωση με την Αγία Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News κάτοικοι της περιοχής περίπου στις 11:55 είδαν καπνούς και φλόγες να βγαίνουν από τα καλάμια που βρίσκονταν δίπλα από τον δρόμο.

Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική όπου κλιμάκιο από τους ......

Πάντα συνεπής ο κ Λοβέρδος όταν μιλά για… «λεφτά!»

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Άκουσα τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και συναδέλφου καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών κ Ανδρέα Λοβέρδου για τα οικονομικά προβλήματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και παραθέτω δύο παραγράφους από το σχετικό σημερινό άρθρο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ:
«Την απελευθέρωση ......

Άλλη μια πετυχημένη μεταγραφή για την Εράνη ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος επιστρέφει στην γενέτειρα του τα Φιλιατρά για να φορέσει για άλλη μια φορά την πράσινη φανέλα μετά από μια επιτυχημένη πορεία.

Πρόκειται για έναν .......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 31-7-2014 ]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Έλα κ εσύ στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Εράνης, στη δημιουργία, την διοργάνωση γεγονότων, αθλητικών εκδηλώσεων και στη καθιέρωση δραστηριοτήτων.
Η προπώληση των προσκλήσεων έχει αρχίζει!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους ανθρώπους της διοίκησης.


1η Αυγούστου Πανηγύρι με την Έφη Θώδη στα Φιλιατρά.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Αυγούστου 2014