Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Νέα Λίστα με Μη Συνταγογραούμενα Φάρμακα

Νέα λίστα με τα μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ), δηλαδή φάρμακα που δεν συνταγογραφούνται και δεν αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ, τέθηκε σε ισχύ με απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη.
Τα νέα ΜΗΣΥΦΑ .......

Εκδρομή σε Σπέτσες Ναυπλιο από τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει ότι διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 3 Αυγούστου στις Σπέτσες και στο Ναύπλιο. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να δηλώσουν συμμετοχή έως 29 Ιουλίου στην ταμία του συλλόγου κα Ειρήνη Πουλοπούλου και στο τηλ.6942860707, τιμή συμμετοχής στην εκδρομή 18 ευρώ.

Για τα μέλη μας και φίλους στην .......

Βάλτα Γαργαλιάνων: Στο Δημοτικό Σχολείο Βάλτας η Νάντια Καραγιάννη

Γάλλο - Βρετανικές διπλωματικές «φιλοφρονήσεις»

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Το ανθρώπινο δράμα της πτώσης της πτήσης ΜΗ17 των Μαλαισιανών αερογραμμών στο Ουκρανικό έδαφος που είχε σχεδόν 300 θύματα φέρνει στην επιφάνεια όχι μόνο το συνεχιζόμενο δράμα του Ουκρανικού Λαού και την αντιπαράθεση Ρωσίας - Ε.Ε. και ΗΠΑ, αλλά και κάποιες «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες που αφορούν (μην ξαφνιαστείτε) σε…ΛΕΦΤΑ!...

Είναι πολύ ενδιαφέρον το σχετικό (και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό σε ότι ....

Πανηγύρι στον Πύργο Τριφυλίας

Ελάτε και φέτος στο καθιερωμένο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουλίου κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια της πλατείας του Πύργου της Τριφυλίας. Μπόλικη γουρνοπούλα, άφθονο κρασί από τα γνωστά οινοποιία του χωριού και πολύ κέφι με την ορχήστρα του Καραβοκύρη θα χαρίσουν για άλλη μία χρονιά δύο αξέχαστες βραδιές. Όσοι προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ θα σερβιριστεί μέχρι και μπύρα.....για πιο κάτω μόνο νερό.

Για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις το πρόγραμμα έχει ως εξής:.....

Μεταθέσεις καθηγητών Γυμνασίων - Λυκείων 2014

Έρχονται στην Μεσσηνία 4 καθηγητές.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2014.

Oι μετατιθέμενοι ........

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος αύριο Πέμπτη στην Φαρακλάδα,

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και από ώρα 08:30 έως 14:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την Φαρακλάδα. και συγκεκριμένα, .....

Βάλτα Γαργαλιάνων: 5η Γιορτή μαγειρικής: μαγειρεύοντας με λάδι και σταφίδα,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας θα διοργανώσει και φέτος για 5η συνεχή φορά την γιορτή μαγειρικής: μαγειρεύοντας με λάδι και σταφίδα, την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 μετά τις 21:00.
Στην εκδήλωση ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Ιουλίου 2014