Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Χώρισε η Αντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα πήγε στο Happy Day και τα είπε όλα για τον χωρισμό της!

Μετά από έντεκα μήνες χώρισε από τον Γιώργο Λεβεντάκη η Άντζελα Δημητρίου!

«Είμαι πολύ καλή ψυχή και.....

Αυξάνεται το ωράριο εργασίας στο δημόσιο

Αλλαγές στο ωράριο εργασίας των 40 ωρών που τηρείται στο δημόσιο και το ευρύτερο δημόσιο τομέα με αύξηση κατα πέντε ώρες , σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα προβλεπονται σε προεδρικά διατάγματα τα οποία θα τροποποιούν και θα καθορίζουν τους οργανισμούς των υπουργείων και των άλλων δημόσιων υπηρεσιών.

Η διεύρυνση θα.....

Ύλη Πανελλήνιων Εξετάσεων 2015 [ Συνημμένο ]

Καθορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας η εξεταστέα διδακτέα ύλη για τις πανελλήνιες 2014 2015 των μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου.
Ακολουθεί όλη η απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στο φύλλο Εημερίδας της Κυβέρνησης

Φιλιατρά - Εμπορικός Σύλλογος: "Μουσικά ταξίδια" στην πλατεία

Υπεγράφη η απόφαση για την λειτουργία παρασκευαστηρίου σε Κρεοπωλεία.

Υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλο η υπ’ αριθμ. 464/92592/16-7-2014 απόφαση με θέμα: «Ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας παρασκευαστηρίου καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων», με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις καταχώρησης και λειτουργίας των παρασκευαστηρίων καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων και διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους.

Πιο συγκεκριμένα με την απόφαση, ρυθμίζονται: ......

Με 1,3 εκ ευρώ ενισχύονται οι δήμοι για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων


Oι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιχορήγηση των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, το ύψος της επιχορήγησης, καθώς και η διαδικασία καταβολής της, καθορίστηκαν με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη, η οποία προωθήθηκε για προσυπογραφή από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.

Δικαιούχοι της κρατικής επιχορήγησης, σύμφωνα με την εν λόγω.......

''Ραντεβού'' με νέες αυξήσεις στην ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο


Η ΔΕΗ σχεδιάζει και νέες αυξήσεις και μάλιστα σε όλα τα τιμολόγια από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μια αύξηση που θα προκληθεί μετά την απόφαση της ΡΑΕ για αύξηση των λεγόμενων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Η δεύτερη δόση των αυξήσεων λοιπόν θα έχει να κάνει με την ......

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη στο Κοπανάκι

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και από ώρα 09:30 έως 13:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί το Κοπανάκι.

Τα συνεργεία θα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Ιουλίου 2014