Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Φιλιατρά: Ξεκίνησαν οι εργασίες για αποκαταστάσεις βλαβών στο κτήριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών που είχαν υποστεί υποστυλώματα, και δοκοί στον Δημοτικό παιδικό σταθμό Φιλιατρών.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 7.026,55€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%), η χρηματοδότηση προερχεται από ΣΑΤΑ Σχολικών Κτιρίων και αφορά εργασίες αποκατάστασης βλαβών του φέροντα οργανισμού (υποστυλώματα, δοκοί) του Παιδικού Σταθμού Φιλιατρών και συγκεκριμένα στον ημιυπαίθριο χώρο στην ανατολική πτέρυγα του κτιρίου, καθώς και την ενίσχυσή του από οπλισμένο σκυρόδεμα.
Αναλυτικότερα, οι εργασίες έχουν ως εξής:.....

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ αναλυτικά παραδείγματα

Μειώσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και γραφείων αλλά αυξήσεις κυρίως σε εξοχικές και δεύτερες κατοικίες προβλέπουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.
Όπως αναφέρει .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 20-7-2014 ]

ΔΕΗ: Προσωρινές διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου. Δείτε τις περιοχές.

Προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και από ώρα 08:30 έως 14:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:......

Χάνουμε μεγάλο μέρος της εθνικής μας «αφρόκρεμας»!..

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Βρέθηκα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανάμεσα σε νέους και νέες με ηλικίες από τα 25 έως τα 40 χρόνια και με ακαδημαϊκές περγαμηνές του ενός και δύο πτυχίων, Μάστερ και Διδακτορικών.
Αναφέρομαι σε νέους ....

Το «κόλπο» της ΔΕΗ στις ΔΕΥΑ – Με ποιον τρόπο (κατα)χρεώνει τους πολίτες


Η πρόσφατη συνάντηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των εκπροσώπων της τρόικας έφερε στην επιφάνεια το «κόλπο» της ΔΕΗ σε σχέση με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης.
Συγκεκριμένα, η Δημόσια (;) Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ξεχνώντας το πρώτο συνθετικό του ονόματός της και λειτουργώντας ως ιδιωτική επιχείρηση που δείχνει «αλληλεγγύη» στους βιομήχανους-ιδιώτες και όχι στους πολίτες, .......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 21 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761032102

Κιν. 698 - 17 54 204

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Ιουλίου 2014