Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Νομίζετε ότι βλέπετε ένα 10ευρο; Για δείτε λίγο καλύτερα [ BINTEO ]


Το.... 10ευρο που βλέπετε φαίνεται να είναι αληθινό. Πραγματικό δεκαευρω διπλωμένο και τσαλακωμένο.
Είναι όμως;;;;;;;;

Δείτε απλά το Video

Αλλαγές στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ με το νέο ΕΣΠΑ

Αλλαγές στο καθεστώς που διέπει τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ σε παραγωγούς , ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κουκουλόπουλος,στην Βουλή μετά σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτού.

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός, σε αλληλογραφία που έχουμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εξετάζουμε εάν η συγκεκριμένη δράση του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης, του νέου ΕΣΠΑ δηλαδή στον .......

Προσλήψεις στο Δήμο Τριφυλίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Τριφυλίας, που εδρεύει στην Κυπαρισσία, και .......

Νέες πληρωμές απο τον ΕΛΓΑ . Κατάλογος με τις πληρωμές ανα νομό

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 545.401,49 Eυρώ σε 418 παραγωγούς, για προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΠΣΕΑ).

Ειδικότερα η .......

Σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σκοπός της Σύμβασης Συνεργασίας είναι η ανταλλαγή υπηρεσιών και δεδομένων μεταξύ των 2 οργανισμών με στόχους την παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους αγρότες, την εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο, την επίσπευση των διαδικασιών διοικητικών ελέγχων, πληρωμής των ενισχύσεων, εκτίμησης των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων.

Με την από κοινού χρήση .......

Το «σύνδρομο» του...προπονητή!...

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η πρόσφατη αποκάλυψη «παρασκηνίων» (και ουσιαστικά άκομψης αποπομπής του κ Φερνάντο Σάντος) με ωθεί να καταθέσω τις σημερινές μου σκέψεις, υπενθυμίζοντας σε πολλούς κακόπιστους (ίσως και ανεγκέφαλους) μερικά από αυτά που είπε στην Βραζιλία ο Πορτογάλος τεχνικός:

"Η Ελλάδα είναι γνωστή παγκοσμίως όχι γιατί κατέκτησε το Euro, αλλά γιατί διέδωσε τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο"
Ρίξτε, σας .....

Έναρξη σχολικού έτους 2014-2015 στις 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν έτος τα σχολεία για; την νέα; σχολική χρονιά 2014-015. Αυτό αναφέρει με απόφαση του ο Υυπουργός παιδείας Αλέξανδσρος Δερμετζόπουλος η οποία έχει δημοσιευθεί στο Φύλλο εημερίδας της Κυβερνήσεως.

Μεταξύ των άλλων η απόφαση Δερμετζόπουλου αναφέρει ότι:

ΟΑΕΔ. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2014-2015. Αιτήσεις από 14-07-2014

Τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 και ώρα 12η μεσημβρινή, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015.

Το Πρόγραμμα ....

Παρελθόν η επετηρίδα στο δημόσιο


Νέα εποχή για τη Δημόσια Διοίκηση χαρακτήρισε το νέο σύστημα ανάδειξης διευθυντικών στελεχών, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε πως με το νέο σύστημα η κυβέρνηση θέτει τέλος στη λογική της επετηρίδας, αλλά και της κομματικής επιλογής υπαλλήλων στο Δημόσιο.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Τροποποίηση διατάξεων του.....

DIGEA: 24 Οκτωβρίου η ψηφιακή μετάβαση στον Αίνο Κεφαλονιάς

Αναρτήθηκε απόψε στο Εθνικό Τυπογραφείο η τροποποιητική απόφαση που επισημοποιεί τις ημερομηνίες για τις επόμενες τέσσερις φάσεις της επίγειας ψηφιακής μετάβασης και των αναλογικών switch off.

Η απόφαση, που .....

Τελευταία μέρα για το Μηχανογραφικό 2014 η Δευτέρα 14/7


Τελευταία μέρα για την υποβολή του μηχανογραφικού 2014 στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας είναι η Δευτέρα 14/7. Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2014 μπορούν να δουν στις παρακάτω παραγράφους αναλυτικές οδηγίες για την σωστή συμπλήρωση του.

Στο Μηχανογραφικό του 2014, εμφανίζονται είτε τμήματα είτε

Αλλάζει ο υπολογισμός παλαιότητας στα ΙΧ

Oι διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των περιφερειών, θα πρέπει υποχρεωτικά πλέον να αναγράφουν επί του εντύπου της αδείας κυκλοφορίας για τα εισαγωγής μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εκτός από το έτος πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, και το έτος πρώτης κυκλοφορίας στις κοινοτικές χώρες και σε χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου (ΕΟΧ), για τον υπολογισμό των τεκμηρίων και του φόρου πολυτελούς διαβίωσης.

Αυτό επισημαίνει σε εγκύκλιό του προς όλες τις προαναφερόμενες......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Ιουλίου 2014