Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ξύλο σε ταβέρνα για ένα... τραπέζι! (VIDEO)

Σπρωξίματα, φωνές, ξύλο και... καρέκλες να προσγειώνονται σε κεφάλια! Σκηνές απείρου κάλλους σε ελληνική ταβέρνα της Μελβούρνης για ένα τραπέζι...

Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο όρθιο στην ταβέρα «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης όπου ξέσπασε ο άγριος καυγάς.

Το video που .......

Διπλό bonus στους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η είδηση είναι «πιπεράτη» κάνει τον γύρο του Κόσμου τις τελευταίες ώρες και μας…αφορά!...
Ο Πρόεδρος της .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 23-6-2014 ]

Τελειώνει το αναλογικό σήμα. Τι πρέπει να κάνετε άμεσα για να μην μείνετε με το παλίο αναλογικό και γεμάτο παρεμβολές σήμα

Σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση 30150/901/φ111α/16-05-14, Φ.Ε.Κ.Β' 1338/27-05-14 στις 27 Ιουνίου 2014 περίπου 1 εκατομμύριο κάτοικοι στην Πελοπόννησο θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα και θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακά, με τέλεια εικόνα και ήχο!

Πρόκειται για το.....

ΟΓΑ: Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων 2ου Τριμήνου 2014

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
Η καταβολή στους δικαιούχους Οικογενειακών Επιδομάτων για το 2ο τρίμηνο του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014.

Η πληρωμή αυτή .....

Παναγιώτης Κατσίβελας: "Το ξεκίνημα της Τριφυλίας δεν πρόκειται να ανακοπεί"


Δήλωση για την κατατεθείσα ένσταση εναντίον του από πολίτη των Γαργαλιάνων έκανε σήμερα ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας όπου ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του Τριφύλιου λαού που συμμετείχε στις εκλογές να εμπιστευθεί τον συνδυασμό "ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε" ήταν ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη.

Και κλείνει την δήλωση του λέγοντας ότ ι αποδέχεται και αυτήν την πρόκληση και οτι το ξεκίνημα της Τριυλίας δεν πρόκειται να ανακοπεί.

Αναλυτικά η δήλωση του νέου Δημάρχου Τριφυλίας αναφέρει:.....

ΔΕΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος στο χωριό Σελλά

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και από ώρα 08:30 έως 14:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την δημοτική κοινότητα του Σελλά.

Και τις δύο ημέρες τα ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Ιουνίου 2014