Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κυπαρισσία: Εκδήλωση με θέμα “Κίνδυνοι και ασφάλεια κατά την καταστολή δασικών πυρκαϊών” στο Τρενοτεχνείο

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στις 19:00, θα διεξαχθεί εκδήλωση με θέμα: “Κίνδυνοι και ασφάλεια κατά την καταστολή δασικών πυρκαϊών”, στον πολυχώρο πολιτισμού “Τρενοτεχνείο”.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: ...

Στην Τριφυλία αύριο ο Αργυράκης.

O Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Γιάννης Αργυράκης θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 4-6-2014,την Τριφυλία ,όπου θα έχει συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, με εξαγωγικούς φορείς και παραγωγούς καρπουζιού.

Στη συνέχεια θα .......

Πρόγραμμα 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας στο δημόσιο ετοιμάζει το υπ. Εργασίας

Πρόγραμμα για την προκήρυξη 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας σε διάφορους φορείς του δημοσίου, ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας. Το πρόγραμμα αναμένεται να αρχίσει να τρέχει μέσα στο καλοκαίρι ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Όπως και το αντίστοιχο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που υλοποιήθηκε το 2013 και μέσω του οποίου καλύφθηκαν 49.761 ωφελούμενοι, και το νέο απευθύνεται σε ανέργους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Η πρόσληψη ......

Με το «καλό μήνα» ήρθε και η ηλεκτρονική… «ΑΠΕΙΛΗ»

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η σχέση όλων μας με τα κομπιούτερ συνιστά πλέον μια πραγματικότητα που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «αδήριτη» εάν δεν οδηγούσε σε σκέψεις «εξάρτησης».
Σίγουρα ένα σοβαρό ποσοστό συνανθρώπων μας είναι «εξαρτημένοι» από το διαδίκτυο αλλά εξίσου σίγουρο είναι το γεγονός ότι άτομα, ομάδες και επιχειρήσεις σε τοπικό, εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο και τα κομπιούτερ μας κάθε ώρα, μέρα, εβδομάδα, μήνα και χρόνο.
Το πλέον διαδεδομένο και χρήσιμο για άτομα και επιχειρήσεις εργαλείο.......

ΠΑΟ Καλού Νερού: Εκλογές για την αναδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΤΟ Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Ομίλου Καλονερού σε έκτακτη συνεδρίασή του παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στις 30/5/2014 στα γραφεία του παρουσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ομάδας.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουνίου 2014