Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αγριεύει και πάλι ο καιρός την Τρίτη

Παραμένει άστατος ο καιρός και αύριο Κυριακή, με τοπικές μπόρες και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. Καλός θα είναι ο καιρός στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησσα και τα νησιά του Ιονίου.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι στο νότιο Αιγαίο, θα φτάσουν και πάλι τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

Τη Δευτέρα αναμένεται ......

ΟΛΟΙ, πλέον, οι δρόμοι οδηγούν στο Βερολίνο!...

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Δεν θέλω να παρεξηγήσετε την παράφραση της ιστορικής φράσης «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη» που περιέγραφε την απόλυτη ισχύ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Πιστεύω, όμως, ότι αντικειμενικά στην ΕΈ των 28 χωρών-μελών μετά την επανεκλογή της κ Μέρκελ για 3η κατά σειρά 5ετή θητεία στην Γερμανική Καγκελαρία ο τίτλος περιγράφει την πολιτικό-οικονομική πραγματικότητα.

Οι ευρωεκλογές του 2014 ......

Στην δημοσιότητα στοιχεία του παιδόφιλου από τον Βόλο. Τα ονόματα που χρησιμοποιούσε στο Facebook

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 29χρονου από το Βόλο, ο οποίος διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Τσούκαλη του Χρήστου και της Αμαλίας, που γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1985 στο Βόλο Μαγνησίας και συνελήφθη την Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι λογαριασμοί «προφίλ», που .....

Το χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 30-5-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Μαΐου 2014