Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Στις 27/6 η ψηφιακή μετάβαση στη Πελοπόννησο και στις 11/7 στην Αθήνα

Με νέα κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφεται από τον υφυπουργό μεταφορών και δικτύων Μιχαήλ Παπαδόπουλο, και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Συμεών Κεδίκογλου, και δημοσιεύθηκε σήμερα (30150/901/φ111α/16-05-14, Φ.Ε.Κ.Β' 1338/27-05-14) , αλλάζουν οι ημερομηνίες της ψηφιακής μετάβασης στην Πελοπόννησο και στην Αττική.
Η απόφαση .......

Πρόσκληση σε ομιλία με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά με αυτοπεποίθηση»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίας ........

Δήμος Τριφυλίας: Τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου

Με νέα σύνθεση θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου το Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας με μέλη τα οποία εκλέχθηκαν από την Κυριακή 18 Μαϊου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα απαριθμεί 27 μέλη, με τον πλειοψηφίσαντα συνδυασμό του κ. Κατσίβελα ("ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε") να έχει 16 μέλη ενω στην αντιπολίτευση ο συνδυασμός του κ. Ανδρινόπουλου ("Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ") θα απαριθμεί 8 μέλη.
Ο συνδυασμός του κ. Θεοδωρακόπουλου (Ρ.Α.ΚΙ.) θα καταλάβει......

Μήνυμα από τον Γιάννη Μερκούρη πρός μαθητές και μαθήτριες Γ Λυκείου της Τριφυλίας

Αγαπητές μαθήτριες
αγαπητοί μαθητές

με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι σε όλες κι όλους σας, ολόθερμα, καλή επιτυχία. Να προσέλθετε στις εξετάσεις με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, για να κεφαλαιοποιήσετε τον προσωπικό σας κόπο, την αγωνία σας, τις θυσίες των γονιών σας, την προσπάθεια των εκπαιδευτικών σας και να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
Η συμμετοχή σας σε αυτές τις εξετάσεις, αναμφισβήτητα, είναι ένα ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ OPEN [ 26-5-2014 ]

Μήνυμα Αναγνώστριας: Τόσο εμπάθεια έχετε πια στον κ. Ανδρινόπουλο;; Η απάντηση μας στην αναγνώστρια

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ.
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ. ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟ;;

........ @yahoo.gr

Απάντηση από το Φιλιατρά News.....

Μετά την Καλαμάτα, λευκή Νύχτα και στην Κυπαρισσία.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» αποφάσισε να διοργανώσει «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Κυπαρισσίας το Σάββατο 7 Ιουνίου από 9:00 μμ και μέχρι να κουραστούν οι επισκέπτες μας.
Καλούμε όλους....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Μαΐου 2014




Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της Εβδομάδας

Την εβδομάδα από 26 Μαΐου έως 01 Ιουνίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Τριφυλία - Μελισσοκομία: ξεκίνησαν οι αιτήσεις του μέτρου 3.1 και 3.2 για το 2014

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους της περιοχής μας, ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξή τους στις δράσεις 3.1«Αντικατάσταση κυψελών», και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το έτος 2014.

Οι μελισσοκόμοι ......

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Δημήτρη Γιαννόπουλο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Τριφύλιους που συμμετείχαν στις εκλογές, γιατί η συμμετοχή είναι άποψη και αγώνας για τον τόπο σου ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Η συντριπτική πλειοψηφία σίγουρα θέλει και αποφάσισε με γνώμονα το καλό του τόπου μας, του δήμου μας. Αναμφισβήτητα η ενεργής συμμετοχή και προσπάθεια είναι καλύτερη από την αποχή ή την ακύρωση των πάντων τον στείρο αρνητισμό και την αδιαφορία.

Τιμώ αυτούς που μας .....