Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μουντιάλ 2014 Πρόγραμμα αγώνων και μεταδόσεων TV.


Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Mundial) της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινά στις 12 Ιουνίου, ανακοίνωσε η ΝΕΡΙΤ.
Οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ξεκινούν το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 19:00 με αντίπαλο την Κολομβία.
Ακολουθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Ιουνίου (01:00), η αναμέτρηση με την Ιαπωνία, ενώ κλείνει την παρουσία της στη φάση των ομίλων την Τρίτη 24 Ιουνίου το βράδυ στις 23:00 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η κρατική τηλεόραση:......

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε: Ανακοίνωση - Ενημέρωση προς Ετεροδημότες

Ο Συνδυασμός του του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα ενημερώνει τους ετεροδημότες ότι όσοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν προς την Τριφυλία για τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: ......

"ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε": Απόψε η προεκλογική ομιλία Κατσίβελα στους Γαργαλιάνους


Την πρότελευταία του προεκλογική ομιλία στην Κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων θα πραγματοποιήσει απόψε στις 9 το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσλίβελας.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2014 - Μερικές χρήσιμες συμβουλές…

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, καθώς αναμένουμε την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για μια θέση σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας μας, που φέτος ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη 28 του Μάη, παιδιά, γονείς και συγγενείς «ψήνονται» μεταφορικά, (και εάν έχουμε ζέστες και πραγματικά) για την επιτυχή ολοκλήρωση προσπαθειών όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και για τις 2 ή 3 περασμένες με την φροντιστηριακή προετοιμασία.

Φέτος τα πράγματα .....

Πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων του 2013

Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων του 2013 σε 8.552 δικαιούχους (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών).

Η πληρωμή αυτή αφορά:.....

Υπεγράφη από το ΥπΑΑΤ η απόφαση για τη λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η υπ’ αριθμ. 988/63186/14-05-2014 απόφαση, με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής, το συνολικό ποσό επιχορήγησης και το ποσό επιχορήγησης ανά δικαιούχο φορέα για τη δράση 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας», στο .....

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιπεριερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Αργυράκη

Ευχαριστώ τον Πελοποννησιακό λαό που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής έδωσε στη "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ" ένα από τα υψηλότερα ποσοστά που πήρε εν ενεργεία Περιφερειάρχης από όλη την Ελλάδα.

Η ολοκλήρωση της .....

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Αργύρης Πετρόπουλος

Ερχεται καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Τον διορισμό μιας καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την .....

Νέες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ για τους πολίτες

Νέες υπηρεσίες στους πολίτες θα προσφέρουν από την προσεχή Τρίτη, 27 Μαΐου 2014, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Στο πλαίσιο της μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλούστευσης των διαδικασιών, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ενισχύει και αναβαθμίζει τα ΚΕΠ, που έρχονται πλέον ακόμα πιο κοντά στον πολίτη και βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητά του.

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσίευση των ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Μαΐου 2014