Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η νέα αναβολή switch off στην Πελοπόννησο δημιουργεί αντιδράσεις

Τρεις εβδομάδες μετά την υπογραφή της ΚΥΑ από τους αρμόδιους υφυπουργούς, που υποτίθεται θα έφερνε ένα προγραμματισμό και μια σταθερότητα στην ροή των δύσκολων ομολογουμένων switch off, τα πάντα είναι και πάλι ρευστά. Και ενώ όλα δείχνουν πώς η 27η Ιουνίου θα είναι η ημερομηνία του επόμενου switch off της Πελοποννήσου, η αδυναμία των υπευθύνων να εκτιμήσουν σωστά τις καταστάσεις δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στην αξιοπιστία της όλης διαδικασίας.
Όλη η αλυσίδα της .....

Αναβολή στην ...αναβολή του switch off της Πελοποννήσου

Βέβαιη θεωρείται πλέον η αναβολή του switch off της Πελοποννήσου που μετά από αναβολή είχε οριστεί για τις 30 Μαΐου με υπουργική απόφαση στις 14 Απριλίου.
Ως αιτιολογία για τη νέα αναβολή της ψηφιακής μετάβασης η οποία δεν ομολογείται επίσημα από τους αρμόδιους φορείς του κράτους, φέρεται να είναι η αδυναμία της ΝΕΡΙΤ να προχωρήσει σε switch off στην Πελοπόννησο, ενώ ως επιπλέον δικαιολογία χρησιμοποιείται το υπουργείο Παιδείας και οι πανελλήνιες εξετάσεις.
Η αποστολή των θεμάτων για αυτές, όπως θυμόμαστε, είχε ανατεθεί .....

Π.Ε. Μεσσηνίας: Καταγραφή ψεκαστικών μηχανημάτων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς που κατέχουν επαγγελματικό εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ( ψεκαστικά ), την υποχρέωσή τους σε εφαρμογή σχετικής νομοθεσίας, να καταγράψουν τον εξοπλισμό αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό .....

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε [ PRINT SCREEN ] ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σε μια πρωτοφανή αθλιότητα εναντίον του αντιπάλου συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε» προχώρησε χθες βράδυ μέσω του προσωπικού του Λογαριασμού στο Facebook ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του κ. Ανδρινόπουλου Νίκος Λυκούδης.
Στην ανάρτηση του ο κ. Λυκούδης αφού ειρωνεύτηκε τον κ. Κατσίβελα για τα εγκαίνια (και τον Αγιασμό) που έκανε στα τρία εκλογικά του γραφεία, προχώρησε σε μια ακόμα μεγαλύτερη αθλιότητα αναφερόμενος στο λεωφορείο που είχε μπει από τον συνδυασμό για την μεταφορά ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ για την ομιλία στην Αθήνα στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟΣ".

Το κείμενο αναφέρει:......

Φιλιατρά: Η εορτή του Αγίου Θεράποντα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Σας προσκαλεί


Στην εορτή του Αγίου Θεράποντα που ......

ΡΑΚΙ, Πρόγραμμα ομιλιών Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρακόπουλου


Το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του επικεφαλής μας και Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Θεοδωρακόπουλου έχει διαμορφωθεί ως εξής : ......

Και οι Ετεροδημότες "δείχνουν" τον άλλο δρόμο για την Τριφυλία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 η εκδήλωση της δημοτικής μας κίνησης με τους Ετεροδημότες της Τριφυλίας στο θέατρο Ακροπόλ.

Από νωρίς κατέφτασαν στο θέατρο πάνω από 350 Τριφύλιες και ......

Ανακοίνωση από την οργανωτική επιτροπή της 4Α

Η οργανωτική επιτροπή της 4Α Δημοτικής Κίνησης θέλει να συγχαρεί τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Διαμάντη που με τις ιδέες του και το ρεαλιστικό πρωτοποριακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη και διεθνή προβολή του δήμου μας ανέβασε ψηλά τον πήχη αυτών των δημοτικών εκλογών.

Έδωσε το κοσμοπολίτικο πολιτικό στίγμα του και είναι η αρχή μιας εξελικτικής ανόδου όπως εμπνευσμένα ονόμασε τη δημοτική κίνηση του δήμου Τριφυλίας

Ανατρεπτική-Αδέσμευτη-Αναπτυξιακή-Ανεξάρτητη.

Πάντα μαζί με απόλυτη ομοφωνία συνεχίζουμε.

Είναι απαραίτητη .....

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα


Από τον συνδυασμό του κ. Κατσίβελα ανακοινώθηκε το παρακάτω πρόγραμμα δραστηριοτήτων του κ. Κατσίβελα γι αυτήν την εβδομάδα.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Μαΐου 2014