Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γαργαλιάνοι: Παρουσίαση αρχών και θέσεων του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα


Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε ,   οι συνεργάτες μου και εγώ , το Σάββατο, 5 Απριλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων , στις 8 μ.μ. όπου θα παρουσιάσουμε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού μας  για τον Δήμο Τριϕυλίας  .

Παναγιώτης Α. Κατσίβελας

Υποψήφιος Δήμαρχος

Μας ψεκάζουν απογευματιάτικα [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

Την έχει ακούσει στερεοφωνικά η κυβέρνηση με το ρεζιλίκι που έφαγε από τον Κασιδιάρη με την αποκάλυψη του video με τον πρώην πλέον Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου που μας ψεκασαν κανονικά σήμερα με τον καρκίνο τους....

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Περιφέρεια, Αντιπεριφερειάρχες και Νόμος Καλλικράτη

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Προερχόμενη από το Β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης που τον υπηρέτησα πριν την εφαρμογή του Νόμου Καλλικράτη, θεωρώ ότι σήμερα, ο θεσμός αυτός καίτοι έχει ελλείψεις και αδυναμίες, εκ κατακλείδι, συμβάλλει στην ορθολογική, συγκεντρωτική και στοχευμένη διαχείριση, υπό το πρίσμα της περιφερειακής δημοκρατίας, που διαφοροποιεί όσα μέχρι σήμερα πιστεύαμε για τα αμιγώς τοπικά συμφέροντα.

Έτσι πλέον υπάρχει σχεδιασμός και.....

Διάλογο με τους υποψήφιους δημάρχους έκαναν χθες στα Φιλιατρά επαγγελματίες από την περιοχή της Τριφυλίας

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ debate με άρωμα από Δημοτικό Συμβούλιο θύμιζε η ημερίδα φορέων τουρισμού της Τριφυλίας με τους 6 υποψήφιους Δημάρχους στο Δημαρχείο Φιλιατρών με τους επαγγελματίες να θέτουν σε ρεαλιστική βάση τα προβλήματα τους καταθέτοντας συγκεκριμένες απόψεις το τουριστικό μέλλον του τόπου μας με ουσιαστικές προτάσεις.
Από την πλευρά τους ......

Κυπαρισσία: Παρουσίαση αρχών και θέσεων του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας Ευστάθιου Ανδρινόπουλου

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των αρχών και θέσεων του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Ευστάθιου Ανδρινόπουλου για το Δήμο Τριφυλίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30 στην Κυπαρισσία στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία συνεργατών του, υποψηφίων συμβούλων και μέσων ενημέρωσης

Ευστάθιος Ανδρινόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας

Σημαντική αναβάθμιση των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό 2.694.956 ΕΥΡΩ

Mε ιδιαίτερα εντεινόμενους ρυθμούς και με καθαρούς στόχους η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας διεκδικεί έως και την τελευταία στιγμή του προγράμματος ΕΣΠΑ την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταξη των προτάσεων της και την αξιοποίηση και του τελευταίου ευρώ των κοινοτικών πόρων.

Έτσι λοιπόν, ......

Πόσο «απέχετε» από το διαζύγιο;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα της τρόικα παίρνει δραματικές διαστάσεις αλλά και η αύξηση των διαζυγίων σημειώνει διαστάσεις κοινωνικής επιδημίας με απρόβλεπτες παρενέργειες σε καθένα από τους συζύγους και τα παιδιά που γέννησαν αλλά και στα συγγενικά πρόσωπα που τους περιβάλλουν.

Το διαζύγιο, σίγουρα, δεν το ζητά ......

Και επίσημα κατάργηση της επικύρωσης αντιγράφων [ Συνημμένο ]

Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποιεί στο σύνολο του Δημοσίου την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων από τους ενδιαφερόμενους, στο σύνολο των συναλλαγών τους με όλο το Δημόσιο.

Με τη .......

Οδηγός για απουσίες των μαθητών στο σχολείο

Τα μαθήματα στα Γυμνάσια λήγουν το Μάιο, σε ημερομηνία την οποία ορίζει ο υπουργός Παιδείας αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμόν 39, στο οποίο καθορίζεται το πότε η φοίτηση ενός μαθητή χαρακτηρίζεται ως ελλιπής, ο αριθμός των απουσιών ενώ στα πρώτα άρθρα γίνεται αναφορά στα διδασκόμενα μαθήματα και στον τρόπο εξέτασης.

Το Φιλιατρά News σας παρουσιάζει αναλυτικά τα όσα προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα (έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ) ενώ τονίζει ορισμένα σημεία που χρήζουν προσοχής:

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-4-2014 ]



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Απριλίου 2014



Τέλος ο Μιχάλης Ζάγκος από την Εράνη. Ποιός θα τον αντικαταστήσει.

Τέλος ο Μιχάλης Ζάγκος από τον Πάγκο της Εράνης καθώς τόσο η απώλεια του κυπέλλου όσο και η βαριά ήττα με 4-0 από την Κυπαρισσία είχαν βαρύνει πολύ το κλίμα στην ομάδα.
Ο Μιχάλης Ζάγκος .......