Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ερώτηση Κουκούμη για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα τεκτενόμενα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Τριυλίας Κώστα Κόλλια και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μπασδάνη, κατέθεσε χθες ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαράντος Κουκούμης σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Ιατρό μαιευτήρα - Γυναικολόγο κ. Δημήτρη Κουτσούλη και την καταγγελία του για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Λυπαρισσίας.

Η ερώτηση Κουκούμη αναφέρει.....

ΡΑΚΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Να εφαρμοστεί η Νομοθεσία για τις περιοχές Natura.


Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε ότι η χώρα μας παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράβαση της Κοινοτικής Νομοθεσίας (έχει γίνει και εθνική) σε σχέση με τις προστατευόμενες περιοχές NATURA και συγκεκριμένα για την περιοχή «Θίνες Κυπαρισσιακού Κόλπου» (Καλό Νερό – Ελαία). Η χώρα μας και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ εδώ και τρία χρόνια, παρά τον ευρωπαϊκό έλεγχο και παρά τις δεσμεύσεις της, κωλυσιεργεί και αναθεωρεί διαρκώς τους σχεδιασμούς της χωρίς να υλοποιεί σχεδόν τίποτα.

Φαίνεται η Κυβέρνηση και το ΥΠΕΚΑ προτιμούν την ......

"Το παρελθόν μετράει στιγμές"..... στην Μαραθούπολη

Την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα η συγγραφέας του μυθιστορήματος "Το παρελθόν μετράει στιγμές" Βασιλκή Στρατικοπούλου θα σας περιμένει στην Μραθούπολη και συγκεκριμένα στο Καφέ "Ένθεο" για να γίνει μια συζήτηση πάνω στο βιβλίο της.
Η παρουσια σας θα .....

Τα αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Κωλύματα εκλογιμότητας στην Τριφυλία!

Κάποιοι γνωρίζουν, άλλοι πάλι δεν έχουν ούτε μυρωδιά και ορισμένοι διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τον «Καλλικράτη», μπας και βγάλουν άκρη με τα κωλύματα εκλογιμότητας και τα ασυμβίβαστα εν όψει των δημοτικών εκλογών στην Τριφυλία. Είναι γνωστό, δε, το «πάθημα» του 2010 με την υποψηφιότητα Κατσίβελα, η οποία τελικά αποσύρθηκε, και, όσο να 'ναι, κανένας δε θέλει να επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις και «περιπέτειες»!
Τα κωλύματα ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Μαρτίου 2014