Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Λαγκούβαρδος: Παραδίδεται απόψε στην κυκλοφορία το Γεφύρι ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στα όρια ταχύτητας. [ Φωτογαφίες και VIDEO ]

Επιτέλους τέλος για το γεφύρι του Λαγκουβάρδου καθώς από απόψε το βράδυ της Παρασκευής παραδίδεται στην κυκλοφορία. Μετά από αρκετό καιρό τα έργα τελειώνουν σήμερα τοποθετώντας το τελευταίο στρώμα ασφαλτοτάπητα.

Μιλώντας με τον .....

Η Δήλωση παραίτησης Πουλοκέφαλου από την θέση του προέδρου του περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Το 2010 σε μία κίνηση σύνθεσης και συγκρότησης μιας αποτελεσματικής πρότασης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συναντήθηκαν κάτω από την ίδια ομάδα, άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικές διαδρομές, με αποκλειστική επιδίωξη την ανάδειξη μιας νέας αναπτυξιακής προσέγγισης για την Περιφέρεια μας. Μια διαφορετική πρόταση που θα διέθετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να είναι χρήσιμη και τεκμηριωμένη, στη προσπάθεια εκείνων που επιμένουν και συνεχίζουν να υπερασπίζονται αλλά και να διευρύνουν τον αναντικατάστατο ρόλο της αυτοδιοίκησης στην υπηρεσία του πολίτη .

Στο νεοδιαμορφούμενο πεδίο κληθήκαμε ......

Χαλαζόνι Φιλιατρών: Τοποθετήθηκε διαδικτυακή σύνδεση wifi στο χωριό και σύντομα θα έχει ελεύθερη πρόσβαση.

Από τη Δευτέρα που μας πέρασε στο Δημόσιο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου τοποθετήθηκε ευρυζωνική σύνδεση wifi ταχύτητος 4mbps.H όλη ;προσπάθεια από ότι έχω πληροφορηθεί έχει γίνει από τον σύλλογο των απανταχού χαλαζωνιτών και το πρόεδρό του, με συνδυασμό την τοπική βοήθεια του προέδρου του χωριού.
Επισκέφτηκα τον χώρο αυτό .....

Μαθήματα «ταχείας» ανάγνωσης!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους φίλους/φίλες bloggers και διαχειριστές για την φιλοξενία της σύντομης αυτής, «χρηστικής», παρέμβασής μου.
Εδώ στα blogs καταθέτω πολύ συχνά (και αποκλειστικά από τότε που σταμάτησα να συμμετέχω σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές) τις απόψεις μου για κοινωνικό-ψυχολογικά, πολιτικά, οικονομικά και Εθνικά θέματα.
Δηλώνω εξ αρχής, για να .....

Α” ΤΟΠΙΚΗ: Ο Ψηλοπαναγιώτης στο ντέρμπι Κυπαρισσία – Εράνη.

Ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης ορίστηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας να διευθύνει την αναμέτρηση Κυπαρισσία – Εράνη Φιλιατρών. Αναλυτικά, οι διαιτητές και οι βοηθοί για την 26η αγωνιστική έχουν ως εξής:

Εγκύκλιος για τις αποδείξεις που μετρούν

Αναλυτικές οδηγίες για τις αποδείξεις που πρέπει να έχουν συλλέξει οι φορολογούμενοι το 2013 προκειμένου να μην έχουν απώλειες από το ποσό της μείωσης του φόρου της νέας φορολογικής κλίμακας καθώς και για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στις εκπτώσεις δαπανών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη.

Η εγκύκλιος που απεστάλη σε όλες τις Δ.Ο.Υ λόγω της έναρξης της διαδικασίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα περυσινά εισοδήματα προβλέπει, εκτός των άλλων τα ακόλουθα:.......

Αποκλείστηκε από την ενεργοποίηση δικαιωμάτων η «παράγκα» Κοζομπόλη!

ΥΠΕΓΡΑΦΗ από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθαν. Τσαυτάρη η απόφαση πιστοποίησης των φορέων υποβοήθησης για την υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες.
Από τη Μεσσηνία πιστοποιήθηκε μόνο ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Μεσσηνίας», διάδοχος συνεταιριστικός φορέας της ΕΑΣ.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι αποκλείστηκε η ......

Διορισμοί γιατρών στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες η έγκριση από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους μόνιμους διορισμούς 416 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία της χώρας και από Δευτέρα ξεκινά η διοικητική διαδικασία για την δημοσίευσή τους στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για τους.........

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Εiδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 27-3-2014 ]



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 4Α ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Αρχίζουν να διαφαίνονται ,οι τάσεις, το ενδιαφέρον αλλά και η εμπιστοσύνη των δημοτών της Τριφυλίας ,στις δηλωμένες υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής.
Παράλληλα όμως με μεγάλη επιφυλακτικότητα διαφαίνονται οι προσεγγίσεις ορισμένων (υπό διαμόρφωση)δημοτικών συνδυασμών σύμφωνα με τη στρατηγική της κομματικής επιβίωσης.

Η κομματική εντολή .....

Και ξαφνικά youtube «γιόκ» στην Τουρκία!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον κύκλο του διαδικτύου και των ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα με ταχύτητες…φωτός!
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ και το youtube!..

Ο κ Ερντογάν, όπως ήδη όλοι ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Μαρτίου 2014