Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου. Πάμε μία ώρα μπροστά.


Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου η ώρα, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά καθώς τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της θερινής ώρας.

Έτσι λοιπόν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει να αλλάξουμε τα ......

.ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αγωνία Ζάγκου για Μοροσάνου και Αναστασόπουλο

Τοπικό ντέρμπι έχουμε αυτή την αγωνιστική στην Κυπαρισσία με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Εράνη Φιλιατρών που συναντιούνται ξανά μετά τον τελικό στο Κυπέλλο Μεσσηνίας.

Η Φιλιατρινή ομάδα θέλει το τρίποντο ώστε να πάρει την ρεβάνς από το θεσμό του Κυπέλλου αλλά και φυσικά να παραμείνει μέσα στο στόχο της ανόδου.

Στο αγωνιστικό μέρος,....

Τι ισχύει στην καινούργια Α1 από του χρόνου…Συνολικά 14 ομάδες θα την απαρτίζουν

Του χρόνου όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΣ Μεσσηνίας και γνωρίζουμε όλοι θα υπάρχει Α1 που θα απαρτίζεται από 14 ομάδες. Ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες όμως και πως θα συμπληρωθούν;

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τι προβλέπει ο κανονισμός της Ένωσης και ποιες ομάδες είναι πιθανόν να συμμετέχουν από Α” ΚΑΙ Β” ΤΟΠΙΚΗ.

Αναλυτικά:.......

Αγία Κυριακή Φιλιατρών: Από την Καθαρά Δευτέρα έχουν να μαζευτούν τα σκουπίδια.

Από την Καθαρά Δευτέρα έχουν να μαζευτούν τα σκουπίδια στην Αγία Κυιακή όπως μας καταγγέλει Αναγνώστης μας
Στις φωτό που μας έστειλε ο φίλος μας φαίνεται καθαρά ο όγκος των σκουπιδιών

Κ. Αντιδήμαρχε.....

ΣτΕ. Άκυρη η κατάσχεση από το δημόσιο τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών

Το δημόσιο δεν μπορεί να προβαίνει σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς λόγω οφειλών, αν δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί ο οφειλέτης, προκειμένου να μπορεί να ασκήσει τα ......

Ο Παναγιωτόπουλος μαζί με τον μεγαλύτερο υβριστή του Α.Σαμαρά φτιάχνει το πολιτικό του μέλλον

Η χθεσινή εμφάνιση του υποψηφίου δημάρχου Οιχαλίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST που αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ και στις φωτογραφίες από το site meropitopic η υποδοχή του στον υποψήφιο .......

Βιβλιοπαρουσίαση: Βασιλική Στρατικοπούλου – «Το παρελθόν μετράει στιγμές»

Ενα νέο Βιβλίο πρόκειται να παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες στην Αθήνα από την συγγραφέα Βασιλική Στρατικοπούλου.
Η Βάσω Ενα δικό μας παιδί από τα Φιλιατρά, κάνει το πρώτο της βήμα στην συγγραφή βιβλίου με ένα μυθιστόρημα το οποίο φαίνεται εκ πρώτης όψεως εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Το Μυθιστόρημα έχει τίτλο “Το παρελθόν μετράει στιγμές’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διώνη και θα παρουσιαστεί από την Συγγραφέα το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Polis Art Café στην οδό Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο:......

Αποκαλυπτική έρευνα για το σεξ και την… «πίσω πόρτα»!

Τέλος στο ταμπού της πίσω πόρτας… φαίνεται πως μπαίνει χρόνο με το χρόνο. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine σχετικά με το πρωκτικό σεξ και τους νέους παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς φαίνεται πως όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες προτιμούν την «πίσω πόρτα».

Σύμφωνα με την έρευνα το 20% των γυναικών ηλικίας 18-20 έχουν .....

Δωρεάν Wi-Fi από 4.000 σημεία εντός του 2014 – Ποιοι δήμοι (δεν) συμμετέχουν [λίστα]

Συμμετέχει και η Τριφυλία

Την στρατηγική για την δωρεάν παροχή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi-fi) από δημόσια σημεία, που αποτελεί εξαγγελία του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, παρουσίασε την Τετάρτη ο υπουργός Υποδομών, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Βάσει του ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Μαρτίου 2014