Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Γαργαλιάνοι: Γέμισε παιδικά χαμόγελα το πρωί η πλατεία. [εικόνες]

Γέμισε παιδικά χαμόγελα σήμερα το πρωί η κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Η ηλιόλουστη μέρα......

Ντίνα Νικολάκου: «Παραιτήσου κ. Βουδούρη αφού είσαι εθελοντής πολιτικός από τον παχυλό βουλευτικό σου μισθό»

Ο κ. Βουδούρης στέλνει τις τελευταίες ημέρες συγκεχυμένα μηνύματα, προδίδοντας την τελεία σύγχυση στην οποία τελεί. Πότε λέγοντας σε δική του συνέντευξη ο ίδιος ότι είναι «εθελοντής πολιτικός» (εθελοντισμό με 7000 μισθό το μήνα δεν διανοούνται οι πολίτες).

Πότε χρησιμοποιώντας τον πρώτο ενικό της μεγαλοπρέπειας και της εγωπάθειας, αναφερόμενος στον εαυτό του με το «Εγώ ο Οδυσσέας», σε χθεσινή του δήλωση.
Πότε προσπαθώντας να συγκινήσει με .....

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 25ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Η δημοκρατία εξέπνευσε… Η Τριφυλία πληγώνεται!

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 όπως κάθε νέος ιατρός που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών του θέλησα να ενημερωθώ πρωτίστως για την πλήρωση θέσεων επικουρικών ιατρών στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας ο οποίος, ως όφειλε, σαν κρατικός λειτουργός που ενημερώνει έναν επιστήμονα από το χώρο της υγείας, μου ανέφερε ότι για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας δεν προβλέπεται προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών. Η επικοινωνία μας έληξε εκεί.

Από εκεί και....

Καυστικά Αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο θάρρος

Τι τους ξένισε για το νοσοκομείο;
Λυπάμαι πολύ, αλλά, όπως αποδεικνύεται, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ορισμένοι από τη συμπολίτευση - μέσα και ο δήμαρχος - κάνουν ό,τι μπορούν με κάθε και σε κάθε ευκαιρία για να επιβεβαιώνουν όσους τους «χρεώνουν» με χαρακτηρισμούς περί κομματοκρατίας, περί επιλεκτικής ευαισθησίας, περί υποκρισίας, περί πολιτικάντικου μικροκομματισμού και, βεβαίως, περί απολύτου συγχύσεως και πανικού!
Τι είπε στην......

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Ποιόν υποψήφιο θα ψηφίζατε για Δήμαρχο Τριφυλίας στις δημοτικές εκλογές που έρχονται;

Δημιουργήσαμε στις 20 Μαρτίου μια ψηφοφορία σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Τριφυλίας.

Το ερώτημά που θέσαμε στην δημοσκόπηση είναι: "Αν την Κυριακή 30 Μαρτίου είχαμε αυτοδιοικητικές εκλογές ποιόν υποψήφιο θα ψηφίζατε;"
Σκοπός της ψηφοφορίας είναι να δούμε την τάση του εκλογικού σώματος της Τριφυλίας και στις 30 του Μαρτίου η ψηφοφορία θα επαναλαμβάνεται και θα διαρκεί μία εβδομάδα.
Η παρούσα δημοσκόπηση έχει ισχύ μέχρι τις 29 Μαρτίου στις 23:59 και θα ....

Ο Βενιζέλος άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ηγεσία

Το οργιώδες παρασκήνιο που βρίσκεται σε εξέλιξη στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, έχει ως περίπου βέβαιο… θύμα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι το εγχείρημα της “Ελιάς” θα αποτύχει ηχηρά, πιθανότατα χωρίς καν να εκλέξει ευρωβουλευτή στη μάχη του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε μεγάλο βάρος των .......

Α' Τοπική: Απόλλωνας Καλαμάτας - Εράνη Φιλιατρών 1-4. Πέρασε και από την Καλαμάτα και ονειρεύεται άνοδο.

Σαν σίφουνας πέρασε από την Καλαμάτα η Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμάτας με 4-1. H Φιλιατρινή ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος παίρνοντας μια σημαντική νίκη που την κρατά ακόμα ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Καλαμάτας αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να το κρατήσει και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα που τον βάζει για τα καλά στις περιπέτειες.

Στο 10′ ο Ροβολής έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους άλλα η απάντηση ήρθε.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Μαρτίου 2014