Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Καιρός οι νέοι άνθρωποι να πάνε μπροστά την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Του πρωην Διαχειριστή μας.

Ανοικτή επιστολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.


Διαβάζοντας προ ημερών το δημοσίευμα του BEST (αναμεταδόθηκε και στο Φιλιατrά News) για την ανακοίνωση που εξέδωσε η τετράδα Αλευρά, Πουλοκέφαλου, Δέδε και Πούλα στρέφοντας τα φαρμακερά βέλη της προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, το λιγότερο που θα περίμενε κανένας, θα ήταν αυτοί οι κύριοι, αμέσως μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν μέσω της γεμάτης χολής ανακοίνωσης τους εναντίον του Πέτρου Τατούλη, να υποβάλλουν ταυτόχρονα και τις παραιτήσεις τους και είτε να κάτσουν στην άκρη μέχρι να λήξει η θητεία τους είτε να πάνε σπίτι τους.
Τι πιο λογικό? Διαφωνώ κύριε με την στάση σου αυτή, με χαλάει αυτό ......

Συγκροτήθηκαν σε σώμα τα νεοεκλεγέντα μέλη στον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Στην Καλαμάτα σήμερα ημέρα Δευτέρα 17/3/2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Στην πρώτη......

ΕΛΓΑ: Από αύριο 18 Μαρτίου αποζημιώσεις σε 5.058 αγρότες

Αποζημιώσεις ύψους 6,8 εκατ. ευρώ θα καταβάλει αύριο, Τρίτη 18-03-2014, ο ΕΛΓΑ σε συνολικά 5.058 παραγωγούς. Οι αποζημιώσεις αφορούν σε ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε οπωροφόρα δέντρα, καπνά, ελιές, αμπέλια και κηπευτικά, και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω αποζημιώσεις αφορούν σε εκκαθαρίσεις ζημιών του έτους 2013.

Στους νομούς της Πελοποννήσου σύμφωνα με τον πίνακα αποζημιώσεων που κυκλοφόρησε από το Υπ.Α.Α.Τ., τα ποσά που θα διατεθούν είναι:

ΠΕ Μεσσηνίας: Συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, στις 18 Μαρτίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00,στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου, στην αίθουσα “Παναγιώτης Φωτέας” με θέμα: ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Μαρτίου 2014




Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 17 Μαρτίου έως 23 Μαρτίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761 0 32 102

Κιν. 698 - 17 54 204


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Κοινωφελής Επιχίρηση Δήμου Τριφυλίας: Ειχειρηση καταγραφής Συλλόγων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας επιχειρεί για το επόμενο χρονικό διάστημα την καταγραφή των πάσης φύσεως συλλόγων που λειτουργούν στην περιοχή της Τριφυλίας ή έχουν την έδρα τους εκτός αυτής αλλά οι σκοποί τους είναι προς όφελος της περιοχής.
Σκοπός αυτής της καταγραφής .......