Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία από την Δ.Ε. Γαργαλιάνων

Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δ.Ε. Γαργαλιάνων, σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων , στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στη Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων πολλοί εθελοντές αιμοδότες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός φιαλών αίματος.
Πολλοί δεν .....

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος επελέγη ομόφωνα και ομόθυμα και τέθηκε επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος της Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας στη γενική συνέλευση των μελών της – συμμετείχαν 187 εγγεγραμμένα μέλη - που διεξήχθη, σήμερα το απόγευμα, στα Φιλιατρά!

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ......

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 23ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Δαπάνες για τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση αποδείξεων για το 2014

Αναφορικά με τον καθορισμό δαπανών για τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση αποδείξεων για το φορολογικό έτος 2014 το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποιεί τα ακόλουθα:.....

ΟΓΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΜΕΛΩΝ

Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής καταγραφής των δικαιούχων περίθαλψης, – άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων στον ΟΓΑ – από τους κατά τόπους Ανταποκριτές του Οργανισμού, μέσω νέου συστήματος ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειιδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 9-3-2014 ]



Εξεταστέα ύλη για ημερήσια και επσερινά Λύκεια για το σχολικό έτος 2013-2014

Στον καθορισμό της εξεταστέας ύλης των μαθημάτων για την Α΄ τάξη Ημερησίου και των Α΄ και Β΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014 προχώρησε το υπουργείο παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολουθεί αναλυτικά η Ύλη

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΑΝΗ 1-1. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Επεισοδιακό ήταν το ματς σήμερα το μεσημέρι στο Γ. Λουκαρέας όπου Ομόνοια και Εράνη Φιλιατρών ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Ένα αποτέλεσμα, που δεν ευνοεί κανέναν μιας και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι .....

Αγγλία: εφαρμόστηκε «ο Νόμος της Clare»

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ελάχιστος φόρος τιμής στις Αγγλίδες γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τους ερωτικούς τους συντρόφους η εφαρμογή, από την 8 Μαρτίου 2014, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο αποκαλούμενος «Νόμος της Clare» που πήρε το όνομα της άτυχής Clare Wood την οποία αφού δολοφόνησε τον Φεβρουάριο του 2009 με στραγγαλισμό, στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, ο πρώην φίλος της George Appleton στο προάστιο Salford, της μητροπολιτικής περιοχής του Μάντζεστερ.

Ο δολοφόνος είχε καταγράψει στα Αστυνομικά δελτία ρεκόρ βίας κατά ....

Ετήσιος Χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής " Η Εράνη"

Τον ετήσιο χορό της έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" (οδός Πανεπιστημίου) η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη".

Στην πρόσκληση που ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαρτίου 2014