Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση από την Εράνη Φιλιατρών για τον Τελικό Κυπέλλου Μεσηνίας

Στις 12 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 6μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας (Κορδία) στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας μεταξύ της Εράνης Φιλιατρών και του ΑΟ Κυπαρισσίας.

Το Δ.Σ της Εράνης διοργανώνει εκδρομή για ......

Τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2014


Πρεμιέρα στη Δημόσια Τηλεόραση έκαναν την Τετάρτη τα βιντεοκλίπ των τεσσάρων ελληνικών τραγουδιών που είναι υποψήφια για τη φετινή Eurovision.

Υποψήφια τραγούδια είναι τα «Rise up» με τους Freaky Fortune και Rskykidd, «Dancing Night» με τον Mark Angelo και Josephine, «Πεταλούδα στην Αθήνα» με την Κρυσταλλία, και «Κανένας δεν με σταματά» με τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα ......

Σπάνε 5 μεγάλοι Δήμοι του Καλλικράτη. [ Σχέδιο Νόμου ]


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ 2014 ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σε 79 άρθρα αλλάζει ο “Καλλικράτης” 4 μήνες πριν τις εκλογές. Όλη η αιτιολογική έκθεση και το σχέδιο Νόμου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΣ».
Σπάνε 5 δήμοι σε νησιά.
Οι καταργήσεις των 5 μεγάλων Δήμων όπως αναφέρει το Άρθρο 26 θα γίνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και στην θέση τους θα δημιουργηθούν άλλοι μικρότεροι.

Αναλυτικά οι Δήμοι που σπάνε είναι:

Εκλογές 2014. Ημερομηνία. Προεκλογική περίοδος. Διορισμός αντιπροσώπων

Στο ΦΕΚ Α 43 δημοσιεύθηκε ο νόμος 4239/2014 «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης, στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλες διατάξεις». Με τις διατάξεις του άρθρου 10 του υπόψη νόμου, ρυθμίζονται θέματα που αφορούν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και θέματα ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών.

Ειδικότερα:.......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Θέλει τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια

Στο γήπεδο των Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα η προετοιμασία της Εράνης Φιλιατρών εν όψει της Σαββατιάκης αναμέτρησης με αντίπαλο την Ομόνοια στην Καλαμάτα.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να γίνει προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας αφού δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εν τω μεταξύ η χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος στο βοηθητικό ψώρο του γηπέδου των Φιλιατρών.

Όσον αφορά .....

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 4-3-2014 ]


Τα αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Ενοχλητικότεροι και από τις «εισπρακτικές» υποψήφιοι σύμβουλοι!

Εκλογές πλησιάζουν, σκαρίζουν σαν τα σαλιγκάρια και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να μας σώσουν! Στη Τριφυλία γίνετε το σώσε με κάποιους εξ αυτών, πολλοί από τους οποίους είναι και σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι.
Ήδη έχουν αρχίσει....

«Άθλιοι», αλά ελληνικά, κ Ουγκώ!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά NewsΤο χρονογράφημα φιλοξενήθηκε στα blogs όταν άρχισε το δράμα μας αλλά το επαναφέρω στη δημοσιότητα καθώς, τελικά, κατέβασε τα ρολά και το περίπτερο του Χρήστου και της Ρένας, το τελευταίο από τα 7 περίπτερα της γειτονιάς μου στην (κάποτε) »νυφούλα» Θεσσαλονίκη...

Πήρα με την αρχική ......

Νέο νομοσχέδιο τους ΥΠΕΣ. που αφορά Περιπτερούχους – Καπνοπώλες

Κατατέθηκε από το ΥΠΕΣ στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής το νέο Νομοσχέδιο (2014 Τροποποίηση Καλλικράτης Σχέδιο Νόμου – Επείγουσες Ρυθμίσεις Αρμοδιότητας ΥΠΕΣ) που ορισμένα άρθρα του αφορούν Περιπτερούχους – Καπνοπώλες καθώς και το Ταμείο Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου.
Επειδή το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Μαρτίου 2014