Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Manchester United Pregame


Παρακολουθήστε ζωντανά στις 21:00 την εκπομπή Super BALL Live με όλα τα νέα για τον αγώνα Ολυμπιακός - Manchester United και μετά το πέρας του αγώνα όλες τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης.

Πατήστε το Διαβάστε περισσότερα

Άδειες χρήσης Νερού: Μέχρι 15 Μαΐου οι εγγραφές ενεργών και ανενεργών πηγαδιών και γεωτρήσεων [ Συνημμένο ]

Μέχρι τις 15 Μαΐου 2014 καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες και χρήστες ενεργών και ανενεργών πηγαδιών και γεωτρήσεων να υποβάλουν αίτηση για την εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ), μέσω του δήμου τους. Όπως υπογραμμίζει....

Μπαλούρδος για δήμαρχος Γαργαλιάνων Τριφυλίας. [ VIDEO ]

Τον πιέζει η τοπική της Ν.Δ.

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο..... Γαργαλιάνων σκέφτεται να διεκδικήσει ο γνωστός Μπαλούρδος της σατιρικής εκπομπής Ελληνοφρένεια του Alpha καθώς χθες εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα......

«Δελφικοί» οι χρησμοί του κ Soros;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ήταν, στην αρχαιότητα, «ο ομφαλός της γης» και έδρα του ομώνυμου μαντείου όπου πρωταγωνίστησε η Πυθία με τους αντικρουόμενους και δυσνόητους αλλά ακριβοπληρωμένους χρησμούς της.
Εδώ ερχόντουσαν από παντού ηγεμόνες, πλούσιοι και φτωχοί πάντα φορτωμένοι με πανάκριβα δώρα, για να μάθουν ποιός ήταν ο σωστός δρόμος και τι τους επεφύλασσε το μέλλον.
Στη σύγχρονη, παγκοσμιοποιημένη .....

Πέτρος Τατούλης: «Η Πελοπόννησος έγινε της μόδας».

«Ούτε ένα ευρώ δεν κόστισαν στους πολίτες οι στοχευμένες ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες έκαναν τον τόπο μας μέσα σε δυο μόλις χρόνια ανταγωνιστικό προορισμό για τον τομέα του τουρισμού».

«Έργο σημαία» χαρακτήρισε το έργο για την ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού της Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας ......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Μοροσάνου «Θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι με Άγρα»

Σε ένα πολύ όμορφο ματς η Εράνη Φιλιατρών κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Διαβολίτσι επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-2.

Οι Φιλιατρινοί προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς αλλά η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έκανε την μεγάλη ανατροπή.

Ο Σίλβιο Μοροσάνου,.....

Καταργείται υπηρεσία του facebook

Το κοινωνικό δίκτυο Facebook προχωρά στο κλείσιμο της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του (στη διεύθυνση @facebook.com), η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από μια τριετία.

Πλέον, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα δέχονται την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους στα emails που είχαν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους στο Facebook.
Εκπρόσωπος του κοινωνικού.......

«Σάρωσε» και πάλι το «Κάτω Παρτάλι»

Η τηλεθέαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο
Έκανε τα μηχανάκια της AGB να «χτυπήσουν» κόκκινο από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο και κατάφερε να το κρατήσει αυτό, αλλά και να το αυξήσει!

Οι αστείες ατάκες, .....

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 24-2-2014 ]

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 σε τριπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά τα θέματα: .......

Αυτοδιοικητικές εκλογές προ των θυρών!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Η ειδησεογραφία καταιγιστική, πολλά τα πρόσωπα, πολλές οι επιδιώξεις και θεμιτή κι απαιτητή η προσπάθεια και η αγωνιστική διάθεση.
Βέβαια μέσα στη γόνιμη αναστάτωση και την κατάθεση ψυχής των ασχολουμένων, υπάρχουν και συμπεριφορές, που χρήζουν επιπλέον προσοχής, ίσως υιοθέτησης ή καταδίκης αντίστοιχα.

Η σχετική μου εμπειρία στην .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Φεβρουαρίου 2014