Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα η κοπή της πίτας στην Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"


Η αδελφότητα Φιλιατρινων Αττικής "Η ΕΡΑΝΗ" σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουάριου 2014 κ ώρα 19:00 κόβει την πίτα της στο Σαρόγλειο Μέγαρο, ΛΑΕΔ επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας ( Πλατεία Ρηγίλλης)!

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ή αδελφότητα θα βραβεύσει τους καταξιωμένους συμπατριώτες μας, Θεόδωρο Μαραγκο και Αθανάσιο (σουλη) Ζέρβα από το χώρο του κινηματογράφου και της Μουσικής αντίστοιχα!

Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ:
Ευστάθιος Χαρταλος 6945490833 και
Ποταμνιάνος Γιώργος 6977711323

Με εκτίμηση ΔΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ!

Αυτές τις ημέρες γίνεται απόπειρα για διάλογο που αφορά στις επερχόμενες αυτοδιοίκητικές εκλογές. Όλες οι απόψεις προσπαθούν να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο στη βελτίωση του σημερινού τοπίου και επομένως είναι απολύτως σεβαστές και αποτελούν αφορμή για εποικοδομητικές συζητήσεις !
Τα προβλήματα είναι τεράστια και ......

Παράνομες οι περικοπές συντάξεων - εφάπαξ σε ΙΚΑ και Δημόσιο

Ντόμινο τριγμών στην κυβέρνηση από τις αποφάσεις ΣτΕ και Ελεγκτικού Συνεδρίου - Πυρετός διαβουλεύσεων στο οικονομικό επιτελείο για την εύρεση ισοδύναμων μέτρων
Κομμάτι-κομμάτι αποκαθηλώνει η Δικαιοσύνη τα μνημονιακά ......

Οι «σιωπηλοί» δισεκατομμυριούχοι διαμορφώνουν το μέλλον της Ουκρανίας

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Με σχεδόν «κομμένη την ανάσα» η Διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στο Κίεβο της Ουκρανίας που ήδη μετράνε δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες, εάν όχι χιλιάδες, τραυματίες.
Τα γεγονότα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς η Ουκρανία ΔΕΝ είναι ούτε Αίγυπτος ή Λιβύη ούτε Συρία αλλά ένα Ευρωπαϊκό Κράτος που αναδεικνύει τη σιωπηλή σύγκρουση ανάμεσα σε Ευρώπη (και Δύση) και την Ρωσία.
Τα σενάρια, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν .....

Κώστας Κόλλιας: «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να “κανιβαλίσει” σε βάρος μου»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο δήμαρχος Τριφυλίας το απόγευμα της Τετάρτης σε σύσκεψη στελεχών της δημοτικής του ομάδας και προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, που διεξήχθη στα Φιλιατρά.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας ......

Στα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τις εκλογές στην Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Τριφυλίας

Περί τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας προγραμματίζεται να συσκεφθούν ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Τριφυλίας, προκειμένου να συζητήσουν, αλλά, ενδεχομένως, και να αποφασίσουν για τη στάση τους στις εκλογές.
Μέχρι στιγμής, τόσο σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού του.....

Στοιχεία ΣΟΚ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού.

Τα οφέλη από τη .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Φεβρουαρίου 2014