Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος στο Δήμο Τριφυλίας ο Τ. Κατσίβελας

Πράσινο φως για να είναι ο εκλεκτός της ΝΔ στην Τριφυλία, έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιτυχημένος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ιατρός Τάκης Κατσίβελας.

Σημειώνεται ότι .....

Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Τριφυλίας ο Ε. Ανδρινόπουλος

Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,

Υπηρετώντας το Δήμο μας επί τρία και ......

ΚΑΠΕΛΛΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σε ένα εργαστήρι κατασκευής πρωτότυπων καπέλων μετατρέπεται το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Τριφυλίας από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 και για κάθε Πέμπτη μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Στο μίνι αυτό πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.
Θα κατασκευάσουν καπέλα που θα παρουσιαστούν στο καρναβάλι του Δήμου.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος. Πληροφορίες δίδονται από τον κ. Νίκο Ζαχαρίου στα τηλέφωνα 2761022980 – 6977017876.


Γαργαλιάνοι: Αγρότες απέκλεισαν την τράπεζα Πειραιώς – Οι οδηγοί ταξί στο πλευρό τους..!


Από το πρωί οι αγρότες έχουν αποκλείσει με τα τρακτέρ τους το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στην κεντρική είσοδο του κτιρίου που είναι κλειστή, οι αγρότες ......

Τρίτεκνοι Τριφυλίας: Έκοψαν την πίτα τους στο Τρενοτεχνείο

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη του ότι στο ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ και με την παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Στη συνέχεια ......

Κλείστε το webcam στο κομπιούτερ σας!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση των κομπιούτερ και του διαδικτύου (internet) έγραψα πρόσφατα (σε αντιστροφή του κλασικού «ουδέν καλόν αμιγές κακού») και ευχαριστώ δημοσίως τους φίλους/φίλες οικοδεσπότες των ελληνικών blogs που φιλοξένησαν το άρθρο μου.

http://piperopoulos.blogspot.com/2014/02/blog-post.html

Επιστρέφω σήμερα στο θέμα κινδύνων ......

Φιλιατρά: Μικρά παραπολιτικά από τον χθεσινό εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους

Μπορεί οι χθεσινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους να πέρασαν στο περιθώριο των εορτασμών υπήρξαν πολλά μικροπολιτικά τα οποία αξίζει λίγαάκι να σχολιάσουμε.
Και τα παραπολιτικά αυτά συνέβησαν μέσα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου κατα την διάρκεια της δεξίωσης προς τους επισήμους για την ανταλλαγή ευχών.

Πρώτα και κύρια να σχολιάσουμε ότι για μία ακόμα χρονιά τα .......

5 κόλπα για να πίνετε περισσότερο νερό

Το νερό έχει ζωτική σημασία για το σώμα μας, και ως εκ τούτου, για την υγεία αλλά και για την εξωτερική εμφάνισή μας. Αυτό το ξέρουμε όλοι, πλέον. Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές ξεχνιόμαστε και δεν καταναλώνουμε όσο νερό χρειάζεται ώστε να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας. Τα παρακάτω 5 tips θα σας βοηθήσουν να εντάξετε το νερό πιο εύκολα στο πρόγραμμά σας αλλά και να το πίνετε πιο ευχάριστα:....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Φεβρουαρίου 2014