Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Καταργείται η χορήγηση βεβαίωσης ηλεκτροδότησης ακινήτων

Καταργείται από 1-1-2014 η διαδικασία προσκόμισης στις Δ.Ο.Υ. δικαιολογητικών και στη συνέχεια χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων ηλεκτροδότησης σύμφωνα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Εσόδων.

Θα χορηγούνται βεβαιώσεις ηλεκτροδότησης ακινήτων μόνο σε οικοδομές/κατασκευές για τις οποίες προσκομίστηκαν στις Δ.Ο.Υ. οι τελικοί πίνακες οικοδομής μέχρι 31-12-2013 δεδομένου ότι είχαν εφαρμογή μέχρι τότε οι διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του ν. 2238/1994.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:......

Από τις 9 Μαϊου ΜΟΝΟ ψηφιακή τηλεόραση

Στις 9 Μαϊου 2014 η περιοχή μας θα περάσει στην ψηφιακή εποχή για την τηλεόραση καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Digital InFo TV το αναλογικό Switch off θα γίνει τα ξημερώματα (02:00) της Παρασκευής 9 Μαϊου στα κέντρα εκπομπής Αίνου, Πάτρας, Κορίνθου, Πύργου, Τρίπολης, Καλαμάτας και Σπάρτης, το allotment του Ναυπλίου!και πλέον οι δέκτες μας θα λαμβάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ψηφιακό σήμα.

Θυμίζουμε ότι η περιοχή μας εξυπηρετείται τηλεοπτικά από τα κέντρα εκπομπής Αίνου Κεφαλονιάς και Φραγκαπήδημα Πύργου όπου σύμφωνα με την ΚΥΑ μαζί με τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου περνάνε στην ψηφιακή εποχή.

Συγκεκριμένα το περιοδικό Digital TV Info αναφέρει:......

Φιλιατρά: Νεκρή φάλαινα ξέβρασε η θάλασσα στην Αγία Kυριακή [ VIDEO ]

Ενα θαλάσσιο κήτος νεκρό αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Αγίας Κυριακής οι οποίοι παρατήρησαν ασυνήθιστη κίνηση πολλών γλάρων σε σημείο βόρεια του λιμανιού της Αγίας Κυριακής και παράλληλα κάτι μεγάλο να γυαλίζει απο μακρυά.

Ένας από αυτούς επισκέφθηκε το σημείο και αντίκρισε μια νεκρή φάλαινα περίπου 15 μέτρων την οποία η θάλασσα είχε ξεβράσει στα βράχια.

Το κήτος έφερε τρία κάθετα βαθειά χτυπήματα στο σώμα της πιθανόν από προπέλα μεγάλου πλοίου με τα εντόσθια της να επιπλέον στο νερό.

Φυσικά το συμβάν είναι άγνωστο πότε έγινε καθώς το κήτος .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Φεβρουαρίου 2014Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση στο μουσείο της Ακρόπολης από την Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 1μ.μ..
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος για την προσφορά του στον Ελληνικό Κινηματογράφο και τον Πολιτισμό από το ΥΠ.ΠΟ.Α. και την Ε.Ε.Σ.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του .....

Συνέλευση και Εκλογές στον Σύλλογο Μηχανικών Τριφυλίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών καλεί τα μέλη του σύμφωνα με το καταστατικό,
στην ετήσια
τακτική Γενική Συνέλευση την *ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6.30 μ.μ στο
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ.*
Τα θέματα είναι:.......

Ενημέρωση O.A.E.E. για τις Φορολογικές Βεβαιώσεις έτους 2013

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Εσόδων του Ο.Α.Ε.Ε., με τη διάταξη της παρ.45 του άρθρου 3 του Ν.4110/2013, όπως αποτυπώνεται στις ΠΟΛ.1095/29-4-2013 και 1130/5-6-2013, προβλέπεται ότι......

Ο Παναγιώτης Αλευράς για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Μεσσήνης

Στην επαναλειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Μεσσήνης αναφέρθηκε στην σημεριν΄λη συνέντευξη τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς λέγοντας ότι στα μέσα του Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η πιστοποίηση, με παράλληλη .......

Συμπαραστάτης στον αγώνα και τα αιτήματα των αγροτών ο Παναγιώτης Αλευράς

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Ατιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, στην οποία αναφέρθηκε κατά προτεραιότητα στο ζήτημα της άδικης και βαριάς φορολόγησης των αγροτών, που έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολλά προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, όπως η καθυστέρηση στην έγκριση των σχεδίων βελτίωσης, η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών ,το μεγάλο κόστος παραγωγής και η στρεβλή λειτουργία της αγοράς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ........

4 ΩΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠ¨Ο ΤΟ WHAT'S UP

14 Φεβρουαρίου. Ημέρα για... μπουκέτο!
Είτε θες να δώσεις "μπουκέτο" στους γλυκούληδες, είτε να κάνεις ερωτική εξομολόγηση με ένα παραδοσιακό μπουκέτο, το WHAT’S UP σου χαρίζει 4 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας για να τα πεις όλα!
Στείλε δωρεάν το μήνυμα 4 στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 16/02!

Οι 4 ώρες θα ισχύουν ......

Δήμος Τριφυλίας: Λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τριφυλίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ........

ΝΔ – περιφέρειες: Απομένει η Αττική για να ολοκληρωθεί το παζλ των 13 υποψηφιοτήτων (όλα τα ονόματα)


Ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Χατζημάρκου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , θα είναι πιθανότατα ο εκλεκτός της ΝΔ. Έτσι, απομένει το όνομα του υποψήφιου για την Περιφέρεια Αττικής όπου «παίζουν» τα ονόματα του Γιάννη Σγουρού, του Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των υποψηφιοτήτων.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες στις περιφέρειες που έχουν κλείσει: ......

Κόβει την πίτα της η Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ......

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 9.00 μμ, στο κέντρο ΔΕΞΑΜΕΝΗ.

Προσκαλεί τα μέλη και τους .......

Ετήσιος Χορός και κοπή πίτας του "ΝΗΡΕΥΣ" στο κέντρο Φάρος στην Μαραθούπολη

Ο ερασιτεχνικός σύλλογος αλιέων & ναυτικόν αθλημάτων Γαργαλιάνων ΝΗΡΕΥΣ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 για την ωραία αυτή τέχνη του ψαρέματος, αλλά και για την αγάπη της θάλασσας, από μόλις 20 άτομα, ώστε να φτάσει σήμερα μετά από μόλις 2 χρόνια στον αριθμό σχεδόν 100 μελών!!

Ο ερασιτεχνικός αυτός σύλλογος εξακολουθεί να εκπλήσσει με τις δραστηριότητες του και αυτή την φορά με τον χορό που διοργανώνει στις 15 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 στο κέντρο Φάρος στην Μαραθόπολη, για να πάει καλά η νέα ψαρευτική χρονιά, κόβει την πίτα του δίνοντας ένα ωραίο δώρο με το φλουρί!!

Δεν αρκείται όμως σε αυτό, αλλα θα προσφέρει και ένα ....

Ομιλία με Θέμα "Σχέσεις Γονιών - Παιδιών" στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Το "Παράθυρο στον Ήλιο", εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης παιδιών, στα πλαίσια των εργασιών της ομάδας του Σχολής Γονέων σας προσκαλεί στην εκδήλωση - ομιλία που διοργανώνει με θέμα:
«Σχέσεις Γονιών – Παιδιών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με καλεσμένη ομιλήτρια την κ. Αλεξάνδρα Καππάτου, Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο – Συγγραφέα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Βασιλική Παπαδοπούλου, Ψυχολόγος – Επιστημονικά Υπεύθυνη εργαστηρίου
Παπαγεωργίου Γιώτα, Ψυχολόγος - Συντονίστρια/ Εκπαιδεύτρια Σχολών Γονέων

Νέες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας

Ποιοι ωφελούνται και ποιοι όχι από το νέο σύστημα.

Αλλάζει και πάλι όπως φαίνεται ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας στα Ι.Χ καθώς θα παίζει ρόλο η ετήσια χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο κάτοχος.

Η Κυβέρνηση εξετάζει.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Φεβρουαρίου 2014Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Τριφυλία: Η υποψηφιότητα Κατσίβελα αλλάζει τα δεδομένα -Αποσύρεται ο Κώστας Κόλλιας από υποψήφιος δήμαρχος;

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Τριφυλίας, σε ό,τι αφορά τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Αρχίζει να διαμορφώνεται το σκηνικό με το οποίο θα οδηγηθούμε στις εκλογές.

Από το χώρο της Ν.Δ. .....

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ: «χωρισμένο» αλλά…Δυνατό!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Περιμένω τις αυθόρμητες αντιδράσεις, τις περισσότερες καλοπροαίρετες και μερικές γεμάτες με κακεντρέχεια, στον τίτλο της σημερινής μου ανάρτησης στα αγαπημένα μου blogs.

Δεν θα τις παρεξηγήσω, όποιο και εάν συμβαίνει να είναι το αιτιολογικό τους υπόβαθρο, που πιστεύω ότι συνοψίζεται στην παρακάτω πρόταση:
«Τα έπαιξε ο Πιπερόπουλος, ξέχασε......

Κλείδωμα στα κλεμμένα κινητά. Τα κλεμμένα θα κλειδώνουν και θα αχρηστεύονται

«Φρένο» στη μάστιγα με τις κλοπές κινητών επιχειρεί να βάλει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με...

την απόφασή της να αχρηστεύονται τα κινητά τα οποία πέφτουν στα χέρια κλεφτών και κλεπταποδόχων.

Συγκεκριμένα, ......

Ετήσιος Χορός και κοπή πίτας του "ΝΗΡΕΥΣ" στο κέντρο Φάρος στην Μαραθούπολη

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης 
θα διατεθούν στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.

Κλικ στην αφίσα της εκδήλωσης

42 νέα οχήματα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Αστυνομία

Αντίδοτο στα φαινόμενα παραβατικότητας, τα οποία υποβοηθούνται από την παρούσα κρίση, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, κατά τη ......

ΕΟΦ: Μείωση τιμών σε 6.000 φάρμακα.

Μείωση της τιμής κατά μέσον όρο περίπου 5% για περισσότερα από 6.000 σκευάσματα, περιλαμβάνει το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων το οποίο τίθεται σε ισχύ για τους παρασκευαστές και εισαγωγείς από 17-2-2014, για τις φαρμακαποθήκες από 26-2-2014 και για τα ιδιωτικά φαρμακεία από 10-3-2014.

Το νέο δελτίο αφορά την ανακοστολόγηση 9.191 σκευασμάτων, από .....

Μιχελάκης: Μετά τις εκλογές το σπάσιμο των δήμων – δεν αλλάζει η ρύθμιση για τους ετεροδημότες

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, επεσήμανε ότι το σπάσιμο των δήμων θα γίνει μετά τις εκλογές.

Ειδικότερα,....

Πόσο είναι το επίδομα τέκνων και πότε θα καταβληθεί (πίνακας)

Νωρίτερα ως και τρεις μήνες σε σχέση με πέρυσι θα αρχίσουν να πληρώνονται φέτος τα πρώτα επιδόματα τέκνων σε οικογένειες με ένα η περισσότερα παιδιά, καθώς η έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από τις 20 Μαρτίου και η .......

Ψωμί πλέον με το ζύγι [ VIDEO ]

Η βασική παρέμβαση της κυβέρνησης στην αγορά του ψωμιού θα είναι η πώληση με το ζύγι, ενώ η νομοθεσία για τα κατεψυγμένα ψωμιά δεν θα αλλάξει, δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή.

«Δεν πρόκειται να αλλάξει ......

H μέρα του Ραδιοφώνου

Του συνεργάτη μας Γιάννη Πετσέλη

Μια ημέρα αφιερωμένη στο ραδιόφωνο

Αρχίζει το ματς ερήμωσε η πόλη τρεχάτε και αρχίζει το μάτς.

Πως μας ενώνει ......

Κοπή πίτας Συλλόγου Κυπαρίσσιων Η Αρκαδιά

Κλίκ στην ΠρόσκλησηΜεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Φεβρουαρίου 2014Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Ε. Ανδρινόπουλος

Σε παραίτηση από το αξίωμα του Αντιδημάρχου προέβη μετα την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Τριφυλίας ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.

Η αναγγελία της παραίτησης αναφέρει:.....

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις ημερομηνίες των εκλογών του Μαΐου – σύγκρουση για τη ψήφο των μεταναστών

Μεγάλη ήταν η σύγκρουση ανάμεσα την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επί της τροπολογίας που ορίζει τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με τις ευρωεκλογές. Η τροπολογία, που είχε ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη», ψηφίστηκε τελικά κατά πλειοψηφία από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλη ήταν η αντιπαράθεση όμως και στη συζήτηση για τον......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών. Παράκληση στα μέλη του για επικοινωνία με τον σύλλογο

Παρακαλούνται ΟΛΑ τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, να μας στείλουν στο e-mail του Συλλόγου μας, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα παρακάτω στοιχεία:

α. το ονοματεπώνυμο τους

β. το e-mail τους

γ. Ενα τηλέφωνο επικοινωνίας (Σταθερό ή κινητό ή και τα δύο)

προκειμένου να καταρτιστεί ένας ........

Τι αλλάζει στις βεβαιώσεις αποδοχών και συντάξεων

Υποχρεωτικά έως τις 28 Μαρτίου θα πρέπει όλοι οι εργοδότες και τα ασφαλιστικά ταμεία να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τις βεβαιώσεις αποδοχών, συντάξεων, αμοιβών από τα ελεύθερα επαγγέλματα και τις εμπορικές επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, αυτό προβλέπει απόφαση του γενικού .....

Eρχεται big brother - Στοιχεία για πιστωτικές κάρτες και καταθέσεις ζητάει η ΓΓΠΣ από τις τράπεζες

Big brother σε εξέλιξη. Πλήρη στοιχεία όλων των συναλλαγών των φορολογούμενων -από καταθέσεις μέχρι συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, κινήσεις λογαριασμών και αναλήψεις από ΑΤΜ- υποχρεούνται να αποστείλουν έως τα τέλη Μαρτίου οι τράπεζες στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Αναλυτικά στοιχεία των πελατών τους καλούνται να αποστείλουν ακόμα οι.....

Ξεμπρόστιασμα αναγνώστη σε υπάλληλο εισπρακτικής που τον κάλεσε - Ακούστε το βίντεο με τον... γαργαλιστικό διάλογο! [ Ηχητικό ]

Εδώ λοιπόν έχουμε μια συνομιλία με μια εισπρακτική εταιρία η οποία α) ξεκινάει την καταγραφή μια συνομιλίας χωρίς να γνωρίζει σε ποιον μιλάει

β) εξακολουθεί να .......

Έρχονται οι δηλώσεις... προκάτ στην εφορία – Ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις αποδοχών

Μη απορήσετε αν όταν μπείτε στο Taxisnet για να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση, δείτε κάποια κουτάκια συμπληρωμένα. Για όλα "φταίει" ο Χάρης Θεοχάρης.

Για πρώτη φορά φέτος οι φορολογούμενοι θα δουν στις φορολογικές τους δηλώσεις να είναι......

Στο Πλευρό των αγροτών η Ρ.Α.ΚΙ. (Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας)

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα των αγροτών.
Ο αγροτικός κόσμος βυθίζεται στην απόγνωση, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στις χαμηλές τιμές παραγωγού, στην ανεξέλεγκτη δράση των μεσαζόντων και των ......

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα εκδοχή του ιού – απάτη της Αστυνομίας

Ο περίφημος ιός που «χτυπά» ηλεκτρονικούς υπολογιστές είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2012.
Τότε «κλείδωνε» τους υπολογιστές και ζητούσε 100 ευρώ για το "ξεκλείδωμα", μην αφήνοντας το χρήστη που το δεχόταν να κάνει τίποτα.
Δεν καταπολεμούνταν ούτε με επανεκκίνηση, ενώ χρειαζόταν ειδικό ......

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Αντιτιθέται στο κλείσιμο του Γ.Ε.Φ. Φιλιατρών και Γραφείου ΟΑΕΕ Κυπαρισσίας.

Την έντονη δυσαρέσκεια του, στο κλείσιμο του ΓΕΦ Φιλιατρών αλλα και την ααπόφαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας να μεταφέρει την μοναδική υπάλληλο που εξυπηρετούσε την περιοχή και στεγαζόνταν στα τοπικά δημαρχεία εκφράζει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση εκφράσει την αγανάκτηση του για το ......

22 αλλαγές με παγίδες στις φορολογικές δηλώσεις

Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος για 5,5 εκατομμύρια φορολογουμένους με 22 «παγίδες» περιέχει η φετινή φορολογική δήλωση που θα υποβληθεί από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Καταργούνται οι εκπτώσεις φόρου για τόκους στεγαστικών δανείων, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα κ.ά., ενώ υπάρχουν προσθήκες και ......

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Συμμετοχή στο Πανμεσσηνιακό Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με την συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών των Γαργαλιάνων, συμμετέχουν στο Πανμεσσηνιακό Συλλαλητήριο με αποκλεισμό της ΔΟΥ Καλαμάτας την Πέμπτη 13/2/2014.
Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 5:45 το πρωί από τα ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 11-2-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Φεβρουαρίου 2014Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος στο Δήμο Τριφυλίας ο Τ. Κατσίβελας

Πράσινο φως για να είναι ο εκλεκτός της ΝΔ στην Τριφυλία, έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιτυχημένος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ιατρός Τάκης Κατσίβελας.

Σημειώνεται ότι .....

Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Τριφυλίας ο Ε. Ανδρινόπουλος

Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,

Υπηρετώντας το Δήμο μας επί τρία και ......

ΚΑΠΕΛΛΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σε ένα εργαστήρι κατασκευής πρωτότυπων καπέλων μετατρέπεται το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Τριφυλίας από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 και για κάθε Πέμπτη μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Στο μίνι αυτό πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.
Θα κατασκευάσουν καπέλα που θα παρουσιαστούν στο καρναβάλι του Δήμου.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος. Πληροφορίες δίδονται από τον κ. Νίκο Ζαχαρίου στα τηλέφωνα 2761022980 – 6977017876.