Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Θεαματικό βίντεο, γυρισμένο μέσα στο θάλαμο διακυβέρνησης ενός Airbus.

Στο βίντεο ο κυβερνήτης καθοδηγεί τον νεαρό συγκυβερνήτη καθώς το αεροσκάφος πλησιάζει για προσγείωση στο διάδρομο 16.

Δείτε το Video

Φορολογική ενημερότητα από τα ΚΕΠ

Από την επόμενη εβδομάδα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα γίνεται η διαδικασία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας, κάτι που θα λύσει τα χέρια πολλών φορολογούμενων.

Ο υπουργός .......

Επιτυχημένη η παρουσία την Περιφέρειας Πελοποννήσου στον εκθεσιακό χώρο Messe Dϋsseldorf

Στις 18 Ιανουαρίου και για 45η συνεχόμενη χρονιά ο εκθεσιακός χώρος Messe Dϋsseldorf στη Γερμανία άνοιξε τις πύλες του στο κοινό για να φιλοξενήσει την έκθεση Boot, η οποία θεωρείται σημείο αναφοράς για τη διεθνή βιομηχανία θαλάσσιων σπορ και σκαφών. Φέτος για πρώτη φορά, το «παρών» έδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια μέσου της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» ανάμεσα στους πάνω από 1660 εκθέτες από 60 διαφορετικές χώρες. Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς η επισκεψιμότητα της έκθεσης παρουσίασε άνοδο και άγγιξε τους 250.000 επισκέπτες.

Το απόγευμα της εναρκτήριας ημέρας το περίπτερο της Περιφέρειας .....

Οι φορολογικές ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν για τους αγρότες

Στα 15.000 ευρώ το όριο εισοδήματος για τήρηση στοιχείων από τους αγρότες

Να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο ανά την επικράτεια, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση με τις διορθωτικές κινήσεις που αποφάσισε για το καθεστώς φορολόγησής τους.

Μετά από μια μεγάλη αναστάτωση πολλών ημερών και αφού είχε ......

ΕΛΓΑ: Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η καταβολή αποζημιώσεων 5.184 παραγωγών ύψους 8 εκατ. ευρώ

Αποζημιώσεις συνολικού ύψους οκτώ εκατ. ευρώ που αφορούν σε εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2013, θα καταβάλει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο ΕΛΓΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.184 δικαιούχων.

Οι αποζημιώσεις αφορούν ειδικότερα…

Π.Ε. Μεσσηνίας: Αναρτήθηκαν τα ονόματα των οριστικών Δικαιούχων - Απορριπτέων στη δράση Βιολογική Γεωργία – Νέα Πενταετία

Η Δ/νση Αγροτικής Οκονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας (Καλαμάτα), ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων τα ονόματα των οριστικών Δικαιούχων-Απορριπτέων στη δράση Βιολογική Γεωργία – Νέα Πενταετία.

Για περισσότερες ....

Μεσσηνία: Εως 31-12-2014 η εισαγωγή και η ταξινόμηση μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αγρότες και διακινητές αγροτικών μηχανημάτων ότι:

με βάση σχετική Υπουργική Απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 85/Β/21-01-2014, επιτρέπεται έως ......

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ- ΑΣ ΡΩΤΑΓΑ- ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ

Έκανα λάθος προσέγγιση, σε προηγούμενο άρθρο με τον Τίτλο "Το Διακύβευμα των εκλογών στην ΕΠΣ Μεσσηνίας" και το λάθος μου το αναγνωρίζω. Το Πραγματικό Διακύβευμα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μια ομάδα ανθρώπων, η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, προσπάθησε να δώσει μια άλλη πνοή στα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο στο χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Θεωρώ παρά την......

Έφθασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου για το «φιλέτο» των 4 εκατ. ευρώ!

ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι και ατέλειωτο πάρτι είχαν στήσει συνεταιριστικές οργανώσεις και εταιρείες συμβούλων διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία ουσιαστικά προέρχονται από την παρακράτηση επιδοτήσεων των Ελλήνων (εν προκειμένω των Μεσσηνίων) ελαιοπαραγωγών.
Συγκεκριμένα μιλάμε ........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 6-2-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Φεβρουαρίου 2014