Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στόμιο Φιλιατρών: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη

UPDATE
NEΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 19:00 στο Στόμιο Φιλιατρών και κατέστρεψε ολοσχερώς αποθήκη με παλέτες και ναϋλον και άλλα υλικά.
Σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιοκτήτη της παρακείμενης οικίας, αντιλήφθηκε την φωτιά μετά από τα έντονα γαβγίσματα των σκυλιών.
Βγήκε έξω να ....

Γαργαλιάνοι Ρωμανού: Δημοπρατείται σε δυο μήνες με προϋπολογισμό 18.000.000 €

Αναφορά στο έργο Γαργαλιάνοι Ρωμανού αναφέρθηκε σήμερα στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.

Ο κ. Αλευράς είπε ότι το έργο προϋπολογισμού 18.000.000 € που ξεκίνησε από το Γ΄ ΚΠΣ.

Έπρεπε να είχε ......

Μόνο για του Αγίου Χαραλάμπους στην κυκλοφορία το γεφύρι του Λαγκουβάρδου

Απάντηση στην χθεσινή Ανοικτή επιστολή μας (Επιστολή του Φιλιατρά News και gargalianoi On Line) μας έδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς σχετικά με τα ερωτήματα που του θέσαμε για την πορεία των έργων στο γεφύρι του Λαγκουβάρδου.

Στην σημερινή του συνέντευξη τύπου ο κ. Αλευράς αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στον νομό μας και απαντώντας στην επιστολή μας είπε ότι για τα έργα στη γέφυρα του Λαγκούβαρδου, κατανοεί την αγωνία και την ανησυχία των επαγγελματιών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Μαράθου, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών για την αποκατάσταση της διέλευσης.
Υπήρξε μια καθυστέρηση οφειλόμενη στις δυσμενείς καιρικές.......

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


ΤΟ AB FOOD MARKET Φιλιατρών ενημερώνει τους πελάτες του ότι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους) το κατάστημα θα Παραμείνει ΑΝΟΙΚΤΟ προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες να εξυπηρετηθούν για τα ψώνια τους.

Εκ της Διευθύνσεως

Κόβουν την πίτα τους οι Τρίτεκνοι Τριφυλίας

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη στο δήμο Τριφυλίας ότι το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στα Φιλιατρά στο καφέ ΜΑΝΤΕΙΟ καθώς και στις 18:00 στην Κυπαρισσία στο ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στις εκδηλώσεις .....

Φιλιατρά. Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους

Στο Δήμο Τριφυλίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιηθούν και φέτος διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.
Τις εκδηλώσεις αυτές θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Ζιχνών και Νευροκοπίου κκ. Ιερόθεος και Καστοριάς κκ. Σεραφείμ.

Από το Δήμο Τριφυλίας έχουν προσκληθεί μέλη της πολιτειακής και .....

Είναι γεμάτος λακκούβες ο δρόμος!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Χαράς ευαγγέλια αυτές τις μέρες στο ΧΑ Αθηνών (εκεί που λέγαμε «και διηγώντας τα να…κλαίς!»), όπως και στα Διεθνή σε ότι αφορά την Ελλάδα και τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα 10ετούς διάρκειας (λιγότερες χαρές με τα 30ετούς διάρκειας).
Έπεσε το επιτόκιο σχεδόν 60 μονάδες βάσης αυτήν την εβδομάδα στο 8.1% για τα 10ετούς διάρκειας, αλλά κρατήθηκε στο 7.75% για τα 30ετή.
Δρόμος Σωτηρίας; Μπα, είναι γεμάτος λακκούβες οι δρόμος!..
«Διέρρευσε» η είδηση ότι .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 5-2-2014 ]

Κυπελλο Μεσσηνίας: Στο Τελικό Εράνη και Κυπαρισσία

Καθαρά Τριφυλιακή υπόθεση θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας και θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και την Κυπαρισσία.
Αν και στον πρώτο αγώνα με την Σπερχογεία η Εράνη είχε χάσει με 1-0 σήμερα απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει κάνοντας την ανατροπή και κερδίζοντας την Σπερχογεία στην έδρα της με 2-0.

Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο από ......

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από τις 10 Φεβρουαρίου

Το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας ανακοίνωσε αλλαγές στα δρομολόγια για Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 10 Φεβρουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα τα νέα δρομολόγια έχουν ως εξής:

Βουβός θρήνος χθες για τον 38χρονο Στάθη Διαμαντόπουλο

Ράγισαν και οι πέτρες χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία στο στερνό αντίο για τον 38χρονο Στάθη Διαμαντόπουλο, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή. Από το βράδυ της Κυριακής που ο καπετάνιος ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα, βουβός θρήνος και απέραντη οδύνη πλημμύρισαν την πόλη.

Η μοίρα, δυστυχώς,....

Θεώρηση βιβλιαρίων ΙΚΑ 2014

Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του ΙΚΑ μπορούν οι ασφαλισμένοι να κάνουν την θεώρηση βιβλιαρίων για το 2014 σύμφωνα με εγκύκλιο του Ιδρύματος που κυκλοφόρησε.
Συγκεκριμένα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Φεβρουαρίου 2014