Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ τα επικυρωμένα αντίγραφα. Μια φωτοτυπία αρκεί.

Μια σειρά από διατάξεις που απλά υπάρχουν για να ταλαιπωρούν πολίτες και εργαζόμενους καταργούνται. Χαρακτηριστικότερη όλων η επικύρωση που χρειάζεται για το ακριβές αντίγραφο στα δεκάδες πολλές φορές έγγραφα που χρειάζονται για μια συναλλαγή με το δημόσιο.
Πλέον θα αρκεί .......

Επιστολή Αναγνώστριας: Υπάρχουν και ασυνείδητοι κυνηγοί.

Ας ξεκαθαρίσω τα πράγματα ευθύς εξαρχής.
Αναφέρομαι σε αυτούς τους κυνηγούς που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα όπλο και μία άδεια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Σε αυτούς που δεν σέβονται την φύση, την κοινωνία, τα σκυλιά που τους βοηθάνε. Σε αυτούς τους κυνηγούς γύρο μας που ζητάνε να τους ανεχόμαστε μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα πάθος, που για αυτούς, μετράει πάνω από όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε αυτούς που κυνηγάνε κοντά στα .....

H Εγκύκλιος για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Εγκύκλιο για την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους υπέγραψε η υφυπουργός Υγείας, Ζ. Μακρή.

Η εγκύκλιος που ......

Η Άντζελα Δημητρίου στο πρωϊνό μου MEGA [ VIDEO ]

Καλεσμένη στην εκπομπή ΠΡΩΪΝΟ ΜΟΥ του MEGA και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν σήμερα το πρωί η μεγάλη λαίδη του Ελληνικού Πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου η οποία μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της με τον Φιλιατρινό Εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, λέγοντας ότι είναι 'άνθρωπος. είναι αληθινός και είναι και αρσενικό. Τώρα είναι πολύ καλά και με την ζωή της και με την σχέση της, έχει ηρεμήσει, η δουλειά της πάει πάρα πολύ καλά.

Αναφέρθηκε στο Λαϊκό τραγούδι και είπε ότι κάποιοι προσπαθούν να το .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιανουαρίου 2014