Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δημοκρατία και ιδεολογία σε κρίση....

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της απαισιοδοξίας, βρήκαν ευκαιρία και ανεπτύχθησαν, πολλοί μετά θάνατον προφήτες. Συνήθως, διαστρεβλώνουν γεγονότα, μαντεύουν μελλούμενα, επηρεάζουν ευπαθείς και αδύναμες ομάδες πολιτών και με καιροσκοπική λογική, αναμένουν ωφέλειες από έναν λαό, που μόνο η κληρονομιά που έχει αφήσει σε όλον τον κόσμο, έπρεπε εκτός της υπερηφάνειας, να είναι η κινητήριος δύναμη που θα τον έκανε να προχωρήσει γερά και δυνατά τη δύσκολη πορεία της ζωής.

Βρίσκεται ο λαός σε μία δικαιολογημένη διαρκή σύγχυση, εξ΄αιτίας της .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 14-1-2014 ]



«Από Μηχανής» Θεός; - Πετρέλαιο στην Ελλάδα

Επαναφέρω στη δημοσιότητα ένα άρθρο που είχα αναρτήσει στα blogs το 2011 καθώς έγινε και πάλι επίκαιρο με την ξαφνική δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ Στουρνάρα για το «ελληνικό πετρέλαιο» η οποία οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα ότι αυτό ΔΕΝ υπάρχει (μάλλον εννοούσε σε ποσότητες) που θα μας έκαναν ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

Καθώς περιμένουμε να δούμε .......

Κόβει πίτα ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας στις 26 Ιανουαρίου

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Αρμεναίων σας εύχεται Χρόνια Πολλά και το Νέο Έτος 2014 να είναι ένα έτος υγείας, ευημερίας, δημιουργικότητας, και αισιοδοξίας για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη ψυχής τις δυσκολίες της καθημερινότητας!
Κάνοντας μια σύντομη .......

ΕΟΠΥΥ: Πώς αλλάζει το σύστημα των ραντεβού

Νέο σύστημα για το κλείσιμο των ραντεβού με τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ εξετάζει η διοίκηση του Οργανισμού στοχεύοντας στη μείωση της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων αλλά και στον έλεγχο των γιατρών.

Οι κινητοποιήσεις των γιατρών σε συνδυασμό με τις αλλαγές που δρομολογούνται στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) έχουν προκαλέσει έμφραγμα στις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ.
Το υπουργείο Υγείας επιχείρησε την αποσυμφόρηση του συστήματος .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Ιανουαρίου 2014