Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα [ Night Train to Lisbon ] Ερχεται στις 19 και 20 Ιανουαρίου στον Πυρσό Φιλιατρών

Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα [ Night Train to Lisbon ]

του Μπίλε Όγκαστ

Με τους: Τζέρεμι Άιρονς, Μαρτίνα Γκέντεκ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Μελανί Λοράν

Είδος: Δραματική (2013)
Διάρκεια 111'
Προβολές: 19 και 20 Ιανουαρίου 2014
Ωρα προβολής: 21:00
Τόπος: Αίθουσα Πυρσού (Φουρναράκειου)

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στην ιστοσελίδα του Πυρσού

ΤΕΘ: Κόβει την πίτα του στις 19 Ιανουαρίου [ Επαναδημοσίευση ]
Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Ιανουαρίου 2014Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ τα επικυρωμένα αντίγραφα. Μια φωτοτυπία αρκεί.

Μια σειρά από διατάξεις που απλά υπάρχουν για να ταλαιπωρούν πολίτες και εργαζόμενους καταργούνται. Χαρακτηριστικότερη όλων η επικύρωση που χρειάζεται για το ακριβές αντίγραφο στα δεκάδες πολλές φορές έγγραφα που χρειάζονται για μια συναλλαγή με το δημόσιο.
Πλέον θα αρκεί .......

Επιστολή Αναγνώστριας: Υπάρχουν και ασυνείδητοι κυνηγοί.

Ας ξεκαθαρίσω τα πράγματα ευθύς εξαρχής.
Αναφέρομαι σε αυτούς τους κυνηγούς που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα όπλο και μία άδεια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Σε αυτούς που δεν σέβονται την φύση, την κοινωνία, τα σκυλιά που τους βοηθάνε. Σε αυτούς τους κυνηγούς γύρο μας που ζητάνε να τους ανεχόμαστε μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα πάθος, που για αυτούς, μετράει πάνω από όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε αυτούς που κυνηγάνε κοντά στα .....

H Εγκύκλιος για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Εγκύκλιο για την εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους υπέγραψε η υφυπουργός Υγείας, Ζ. Μακρή.

Η εγκύκλιος που ......

Η Άντζελα Δημητρίου στο πρωϊνό μου MEGA [ VIDEO ]

Καλεσμένη στην εκπομπή ΠΡΩΪΝΟ ΜΟΥ του MEGA και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν σήμερα το πρωί η μεγάλη λαίδη του Ελληνικού Πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου η οποία μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της με τον Φιλιατρινό Εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, λέγοντας ότι είναι 'άνθρωπος. είναι αληθινός και είναι και αρσενικό. Τώρα είναι πολύ καλά και με την ζωή της και με την σχέση της, έχει ηρεμήσει, η δουλειά της πάει πάρα πολύ καλά.

Αναφέρθηκε στο Λαϊκό τραγούδι και είπε ότι κάποιοι προσπαθούν να το .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιανουαρίου 2014Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά - ΚΑΠΗ: Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε οικογενειακό κλίμα [ video ]

UPDATE
ΠΡΟΣΘΗΚΗ SLIDESHOW ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε κλίμα φιλικό και οικογενειακό έκοψε το πρωί το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Φιλιατρών.

Μια εκδήλωση που έμεινε σε στενό κύκλο με μέλη και εργαζομένους του ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και το μέλος του φορέα Παγάνης Χαράλαμπος.

Η αίθουσα του ΚΑΠΗ ήταν γεμάτη από κόσμο όπου σε καθαρά .........

Στον "αέρα" το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Γαργαλιάνων

Ορατός ο κίνδυνος απώλειας 136.000,00 ευρώ για το δήμο Τριφυλίας
του Δημήτρη Α. Δριμή
εκπαιδευτικού, τ. δημάρχου Αετού


Την περίοδο 2005-2010 ο τότε Δήμος Γαργαλιάνων δαπάνησε το ποσό των 136.000,00 χιλιάδων ευρώ για τη σύνταξη της «Μελέτης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Γαργαλιάνων».
Η χρηματοδότηση έγινε από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα......

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Μεγάλη η επιτυχία στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε ο σκακιστικός όμιλος Φιλιατρών, στο πρωτάθλημα σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου ( Προκριματικός όμιλος Α΄ Εθνικής), που έγινε το τριήμερο 03-05 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα.
Ο Σ. Ο. Φιλιατρών τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω απ΄ τον πρωταθλητή Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, (που ανέβηκε στην Α΄ Εθνική), σημειώνοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η κατάταξη των ομάδων ήταν:

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΣΚ: Πρόσκληση για τον ετήσιο χορό.Εταιρίες του ΕΟΠΥΥ χρεώνουν ραντεβού με απεργούς γιατρούς!

Οι εταιρείες χρεώνουν τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ για ραντεβού με απεργούς γιατρούς!

Μαύρες κορδέλες και πωλητήρια έχουν τοποθετηθεί εδώ και επτά εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 25 Νοεμβρίου, έξω από την υγειονομική μονάδα του ΕΟΠΥΥ, το παλιό ΙΚΑ, στην οδό Πλάτωνος. Οι γιατροί απεργούν όλες αυτές τις ημέρες και υπάρχει μόνο προσωπικό ασφαλείας για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
Αυτό, όμως, καθώς φαίνεται το γνωρίζουν μόνο οι… ίδιοι, αφού.....

Φιλιατρά - Πυρσός: Έκοψε την πίτα του σε μια πολύ ξεχωριστή βαρδιά. [Φωτογραφίες και Video]

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά υπήρξε χθες στο Φουρναάκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών καθώς τα μέλη και φίλοι του Πυρσού πήγαν κόντρα στην μιζέρια της εποχής και έκοψαν την πίτα του Συλλόγου σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Ιανουαρίου 2014Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Δημοκρατία και ιδεολογία σε κρίση....

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της απαισιοδοξίας, βρήκαν ευκαιρία και ανεπτύχθησαν, πολλοί μετά θάνατον προφήτες. Συνήθως, διαστρεβλώνουν γεγονότα, μαντεύουν μελλούμενα, επηρεάζουν ευπαθείς και αδύναμες ομάδες πολιτών και με καιροσκοπική λογική, αναμένουν ωφέλειες από έναν λαό, που μόνο η κληρονομιά που έχει αφήσει σε όλον τον κόσμο, έπρεπε εκτός της υπερηφάνειας, να είναι η κινητήριος δύναμη που θα τον έκανε να προχωρήσει γερά και δυνατά τη δύσκολη πορεία της ζωής.

Βρίσκεται ο λαός σε μία δικαιολογημένη διαρκή σύγχυση, εξ΄αιτίας της .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 14-1-2014 ]«Από Μηχανής» Θεός; - Πετρέλαιο στην Ελλάδα

Επαναφέρω στη δημοσιότητα ένα άρθρο που είχα αναρτήσει στα blogs το 2011 καθώς έγινε και πάλι επίκαιρο με την ξαφνική δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ Στουρνάρα για το «ελληνικό πετρέλαιο» η οποία οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα ότι αυτό ΔΕΝ υπάρχει (μάλλον εννοούσε σε ποσότητες) που θα μας έκαναν ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

Καθώς περιμένουμε να δούμε .......

Κόβει πίτα ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας στις 26 Ιανουαρίου

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Αρμεναίων σας εύχεται Χρόνια Πολλά και το Νέο Έτος 2014 να είναι ένα έτος υγείας, ευημερίας, δημιουργικότητας, και αισιοδοξίας για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη ψυχής τις δυσκολίες της καθημερινότητας!
Κάνοντας μια σύντομη .......

ΕΟΠΥΥ: Πώς αλλάζει το σύστημα των ραντεβού

Νέο σύστημα για το κλείσιμο των ραντεβού με τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ εξετάζει η διοίκηση του Οργανισμού στοχεύοντας στη μείωση της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων αλλά και στον έλεγχο των γιατρών.

Οι κινητοποιήσεις των γιατρών σε συνδυασμό με τις αλλαγές που δρομολογούνται στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) έχουν προκαλέσει έμφραγμα στις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ.
Το υπουργείο Υγείας επιχείρησε την αποσυμφόρηση του συστήματος .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Ιανουαρίου 2014Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Την ΕΛΠΙΔΑ αντίδοτο στη μοναξιά μας...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Μοναξιά!...Φοβερό συναίσθημα, άβυσσος όπου πέφτουν και χάνονται αμέτρητοι συνάνθρωποί μας όχι μόνο στην Ελλάδα της τρόικα αλλά σε όλη την Υφήλιο...Γεννήθηκε, όμως πάλι, στις 25 Δεκεμβρίου 2013 η ΕΛΠΙΔΑ, την νύχτα γέννησης του Θεανθρώπου, με την υπόσχεσή Του για σωτηρία μας….
Γενάρης 2014 τα παιδιά επέστρεψαν στις ......

Μήνυμα Αναγνώση: Φιλιατρά. Στα κόκκινα προχθές βράδυ η αιθαλομίχλη μέσα στην πόλη.

Κόκκινα χτύπησε προχθές βράδυ η αιθαλομίχλη στα Φιλιατρά καθώς όπως μας αναφέρει σε ηλεκτρονικό του μήνυμα αναγνώστης του Φιλιατρά News περίπου στις 12 το βράδυ βγαίνοντας από γνωστό καφέ της πόλης, η μυρωδιά καμμένου ξύλου ήταν έντονη και η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία.
Ο κόσμος δεν έχει βάλει πετρέλαιο και σχεδόν όλοι ανάβουν τζάκια για ......

Οι ελεγκτές των ΔΟΥ θα «στήνουν» καρτέρι στους πελάτες

Νέες οδηγίες έχουν αποσταλεί προς τις ΔΟΥ προκειμένου να ξεκινήσουν οι ελεγκτές τους το συντομότερο ελέγχους σε καταστήματα.
Μάλιστα σύμφωνα με τις νέες οδηγίες κάθε συνεργείο προληπτικού ελέγχου όταν διαπιστώνει διακίνηση αγαθών στο δρόμο ή έξοδο πελατών από κάθε είδους επαγγελματική εγκατάσταση πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών ή ελέγχου σε καταστήματα εστίασης, θα ζητά το προβλεπόμενο φορολογικό στοιχείο.
Οπως γράφει και το news247 όταν διαπιστωθεί ότι εκδόθηκε φορολογικό......

Σοβαρό τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένους στην Ζαχάρω

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά λίγο έξω από την Ζαχάρω. Στην διασταύρωση του Δημοτικού Σταδίου συγκρούστηκαν ένα επιβατικό ΙΧ πράσινου χρώματος μάρκας Fiat Pounto με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η σύγκρουση ήταν ......

Υπ. Εργασίας: Συμψηφίζονται οι επιστροφές φόρου με τις οφειλές

Υποχρεωτικό συμψηφισμό των επιστροφών φόρου (ή ΦΠΑ) με τις βεβαιωμένες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία από επιχειρήσεις που δεν έχουν μπει σε διαδικασία ρύθμισης, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων.

Στο μεταξύ, σε .....

ΔΕΗ: «Πάγωμα» των τιμολογίων για το 2014

Σε «πάγωμα» των τιμολογίων της για το 2014 προχωρά η ΔΕΗ, σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της επιχείρησης που επισημαίνουν ότι για το ανταγωνιστικό κομμάτι των χρεώσεων (που περιλαμβάνουν το κόστος παραγωγής, εμπορίας κλπ.) εφέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Τα τιμολόγια της ....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 13-1-2014 ]Ο νέος ιός στο Facebook και πως να προφυλαχθείτε.

Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνισή του στο Facebook τρομοκρατώντας τους χρήστες. Ο ιός παρουσιάζει τους χρήστες του να έχουν κάνει like σε συνδέσμους με ακατάλληλο υλικό, πράγμα το οποίο ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν.

Το Facebook -με.......

Αλλαγές στην ασφάλιση για ελεύθερους επαγγελματίες, άνεργους και ασφαλισμένους στο ΙΚΑ

Mε ένα πακέτο ασφαλιστικών ρυθμίσεων ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κλείνει μία σειρά ανοιχτών θεμάτων. Οι προωθούμενες διατάξεις, μεταξύ άλλων, αφορούν ελευθέρους επαγγελματίες, μακροχρόνια ανέργους αλλά και δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων.
Ο στόχος είναι διπλός:....

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα σχολεία!

Το λεγόμενο Coffee Break, το διάλειμμα δηλαδή που είναι συνδεδεμένο με ολιγόωρες αποδράσεις για καφέ και κουβέντα, θα αποκτήσουν επιτέλους και τα ελληνικά σχολεία, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες!

Η απόφαση ελήφθη .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Ιανουαρίου 2014Α. Σεφέκος: Βελτίωση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες

Τη διαβεβαίωση πως θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του νοσοκομείου, προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες, δίδει στους πολίτες της Τριφυλίας και της ευρύτερης περιοχής, σε συνέντευξή του στο «Θ», ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Άγγελος Σεφέκος.

Ο 32χρονος γιατρός ορκίστηκε αναπληρωτής διοικητής από το .........

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Συλλήψεις σε Μεσσήνη και Κυπαρισσία

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από κατάστημα – υπεραγορά διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Επίσης την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα βραδινές ώρες συνελήφθη, στην Κυπαρισσία, ένας 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί αφαίρεσε καύσιμο (πετρέλαιο) από φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Φιλιατρά: Εκοψαν την πίτα τους στην Ένωση Φιλιατρινών γυναικών και το γλέντησαν δεόντως. [ VIDEO ]

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε χθες την πίτα της η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών στα γραφεία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας της οποία φιλοξενείται.
Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Γαία Κυπαρισσίας, η πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Βιβή Παντελάκη, η σύζυγος του Δημάρχου Τριφυλίας Αθηνά Κόλλια, μέλη και φίλες του συλλόγου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών Ελένη Μακρή, στην.....

ΥΠΕΚΑ: Στήριξη της επιχειρηματικότητας με απλοποίηση των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων

Με το νόμο 4014/2011 επανακαθορίστηκαν οι διαδικασίες που αφορούν στην περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων και δραστηριοτήτων. Πάνω από 85.000.000 ευρώ το χρόνο, εκτιμάται ότι είναι το όφελος από τη μείωση των διοικητικών βαρών της οικονομίας, μέσα από την απλοποίηση των περιβαλλοντικών δανειοδοτήσεων που εφαρμόστηκε τη χρονιά που πέρασε.
Από αυτά, τα 49.000.000 αφορούν στον ιδιωτικό τομέα και τα .........

Aδ.Γεωργιάδης: Δεσμεύτηκε στους φαρμακοποιούς για μη απελευθέρωση των σημείων πώλησης

Τη δέσμευση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, απέσπασαν οι φαρμακοποιοί ότι, δεν θα μειωθεί το ποσοστό κέρδους των φαρμακείων και δεν θα απελευθερωθούν οι τιμές και τα σημεία πώλησης των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ), κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, παρά τις υπουργικές δεσμεύσεις, ο ΠΦΣ καλεί τους κατά τόπους ......

Υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ζήτημα φαίνεται πως έχει προκύψει με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάτι το οποίο έχει αρχίσει να ψιθυρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ......

Το χθεσινοβραδινμό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 12-1-2014 ]

Δέκα υποψήφιοι Περιφερειάρχες χωρίς χρίσμα αλλά με στήριξη

Σε εκλογική τροχιά, ενόψει των δίδυμων εκλογών του Μαϊου, εισέρχεται εμφανώς πλέον η ΝΔ αφού άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς ήδη εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Η προεργασία για τις ......

Aλαλούμ με το χαράτσι: Λάθη του υπουργείου, ταλαιπωρία πολιτών

Σε μπελάδες άνευ προηγουμένου φαίνεται πως μπαίνουν χιλιάδες φορολογούμενοι, καθώς έρχονται οι πρώτες καμπάνες από την εφορία για όσους δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι των προηγούμενων ετών.
Σύμφωνα με τα .......

Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Μεσσηνίας: Καμία ανησυχία για την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου αναφορικά με την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, σας γνωρίζουμε ότι σε αυτά έχουν επιβληθεί περιβαλλοντικοί όροι από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Οι όροι αυτοί έχουν εκδοθεί το 2012. Είναι οι πλέον αυστηροί που έχουν ......

Το Jelly Bean στο 59.1% των συσκευών Android

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις εκδόσεις του «Jelly Bean» κυριαρχούν και έτσι οι Android 4.1, Android 4.2 και Android 4.3 βρίσκονται στο 59.1% των συσκευών Android για το μήνα Δεκέμβριο. Παρατηρείται λοιπόν αύξηση 4.6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (54.5%, Νοέμβριος).

Πιο συγκεκριμένα, το .......

Το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Επίσημη παρουσίαση. [ VIDEO ]

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2014 θα τεθεί σε κυκλοφορία το τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ της νέας σειράς «Ευρώπη», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΤ. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα έχουν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν για μια ομαλή μετάβαση.

Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ θα αναγνωρίζεται εύκολα καθώς ........

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 13 Ιανουαρίου 2014 έως και 19 Ιανουαρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αλκη Ξύγκα

Tηλ: 2761 - 0 - 33 560
Κιν. 697 - 76 92 544


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιανουαρίου 2014Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Α' Τοπική Αποτελέσματα - Bαθμολογία 15ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν απόψε οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής και παράλληλα και ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Κλήρωση Τζόκερ 12/1/2014 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή είναι: