Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τερψιθέα: Αυτοψία Αλευρά στα αντιπλημμυρικά έργα. [ 5 VIDEO ]

Επίσκεψη για να δεί την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων που πραγματοποιεί η περιφέρεια πελοποννήσου έκανε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης μεσσηνίας παναγιώτης Αλευράς συνοδευόμενος από τον περιφερειακό Σύμβουλο Μεσσηνίας Γιώργο Μπακούρο.

Ο Κ Αλευράς συνομίλησε.....

Εθιμοτυπική επίσκεψη Αλευρά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. [ Video ]

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς συνοδευόμενος από τον περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο ο οποίος συναντήθηκε με τον νέο Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας - Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας Άγγελο Σεφέκο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Αλευράς αφού συνεχάρη.....

Ανακοίνωση από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής Τριφυλίας

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραγωγοί της Τριφυλίας που υπέγραψαν τις προηγούμενες ημέρες συμβάσεις στη ΔΑΟΚ Τριφυλίας για τη δράση « 1.1 Βιολογική Γεωργία – Διετή Παράταση » του Π.Α.Α 207-2013 και ειδικότερα αφορά την πρόσκληση 080294/17-11-2011 και τη δράση «1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία» και αφορά την πρόσκληση 800/19605/17-2-2012, πρέπει εντός είκοσι ( 20 ) εργάσιμων ημερών αρχής γενομένης από την Παρασκευή 3-1-2014 για την Βιολογική Γεωργία και από την Τετάρτη 8-12-14 για την Βιολογική Κτηνοτροφία, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη Δήλωση Εφαρμογής προκειμένου να πληρωθούν για τη συμμετοχή τους στις ανωτέρω δράσεις.

Η Δήλωση Εφαρμογής υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση.......

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 8-1-2014 ]

ΤΕΘ. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε [ Video ]

Το Τ.Ε.Θ. σε συνεργασία με τη Μαρία Σκαφιδά, η οποία έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ξεκίνησε από τα μέσα Νοεμβρίου τις πρόβες με το έργο " Έτσι είναι , αν έτσι νομίζετε."

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Luigi Pirandello που θέτει με πολύ έξυπνο τρόπο το ζήτημα της σχετικότητας της αλήθειας.

Δείτε το Video που είχαμε παρουσιάσει στις 8 Νοεμβρίου

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Ιανουαρίου 2014