Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Σε ζεστή ατμόσφαιρα άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο [ VIDEO ]

Σε μια όμορη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία Kαποδίστρια στα Φιλιατρά, το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει από τις 17:30 το απόγευμα στα σπιτάκια του Άγιου Βασίλη με φωτογραφήσεις παιδιών με τον Άγιο βασίλη, παιχνίδια με με ζογκλέρ, παιδιά που έκαναν Face painting, ξυλοπόδαρους, ξωτικά που έκαναν τα παιδιά να διασκεάσουν και να χαρούν.

Η Βραδιά διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, την Δημοτική ενότητα, τον Αγροτικό Σύλλογο, τον Αθλητικό Σύλλογο ΕΡΑΝΗ, τον Σύλλογο Φιλοπροόδων, τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων, την Φιλοζωϊκή Τριφυλίας και επαγγελαμτίες της πόλης.
Ξεχωριστή αναφορά, έγινε στους ηλεκτρολόγους που ......

δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στα Φιλιατρά προσφέροντας εθελοντική εργασία για τον στολισμό τόσο της πόλης όσο και για τον στολισμό των τεσσάρων σπιτιών του Άγιου Βασίλη.

Το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, έγινε λίγα λεπτά μετά τοις 7 το απόγευμα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων όπου έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ευχές έδωσαν ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών κ. Παναγιώτης Φαρμάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση του Δήμου Τριφυλίας.

Αμέσως μετά το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παιδιά από Δημοτικά σχολεία των Φιλιατρών είπαν χριστουγεννιάτικα ταγούδια ενω τμήμα του Συλλόγου Φιλοπροόδων χόρεψε τα κάλαντα.

Το χωριό του Άγιου Βασίλη θα είναι ανοικτό από 15 έως και 31 Δεκεμβρίου προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να το επισκεφθούν και να φωτογραφηθούν με τον Αγιο Βασίλη ενώ αύριο 16 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει ταχυδρομείο για να στείλουν οι μικροί μας φίλοι τα γράμματα τους στον Άγιο.

Καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.