Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Χωρίς ταμείο αυτήν την εβδομάδα. Οργή και φωνές και Γαλλικά από τον κόσμο.

Αναστάτωση, φωνές, ακόμα και ... Γαλλικά έφερε σήμερα στα Φιλιατρά το προσωρινό κλείσιμο του ταμείου λόγω υπηρεσιακών αναγκών του υπαλλήλου που εξυπηρετούσε τους συναλλασόμενους.
Ως γνωστό, εδώ και πολλούς μήνες το ταμείο είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σήμερα λοιπόν ο Υπάλληλος απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους και .....

η λειτουργία του ταμείου ήταν αδύνατη.
Πολλοί πολίτες που πήγαν το πρωί να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με "κατεβασμένα ρολά" γεγονός το οποίο τους εξόργισε και ξέσπασαν την οργή τους στον ένα και μοναδικό υπάλληλο που απέμεινε στην εξυπηρέτηση.
Ήταν τέτοια η ένταση και ο εκνευρισμός από τον κόσμο, που ένας ηλικιωμένος, ένιωσε αδιαθεσία και του παρασχέθηκε βοήθεια χωρίς να χρειαστεί αν μεταφερθεί σε κάποια ιατρική υπηρεσία.

Είναι γνωστό τα τελευταία δύο χρόνια, το κατάστημα της ΔΕΗ έχει απομείνει με δύο μόνο υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση των πολιτών και τους έχουν επιφορτίσει με πολλές αρμοδιότητες.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ δεν προσλαμβάνει ούτε καν συμβασιούχο, για την λειτουργία του ταμείου της ΔΕΗ στα Φιλιατρά, που εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Τριφυλία και το έχουν αφήσει να λειτουργεί -άραγε για πόσο ακόμα;;;- κάθε τρίτη και Πέμπτη και μάλιστα με τον έναν εκ των δυο υπαλλήλων που είναι στο κατάστημα ο οποίος εκτός από το αντικείμενο του, είναι επιφορτισμένος και με το ταμείο.
Τα κατά καιρούς ψηφίσματα που έχουν εκδοθεί κυρίως από την προηγούμενη Δημοτική αρχή δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.