Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πριν από λίγα λεπτά άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ για την πληρωμή των επιδοτήσεων απο την ενιαία ενίσχυση 2014 και την εξόφληση της και με αυτό τον τρόπο οι δικαιούχοι μπορούν να δουν τη πληρωμή που θα γίνει εντός της ημέρας.

Ειδικότερα πριν απο λίγα λεπτά ......

ξεκίνησαν σταδιακά να φαίνονται οι πληρωμές στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στους δικαιούχους των επιδοτήσεων και μπορούν να ελέγξουν τις πληρωμές απο την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης. Να υπενθυμίσουμε ότι παρά ότι η ηγεσία του ΥπΑΑΤ είχε διαβεβαιώσει ότι η πληρωμή θα γινόταν χθες και τα χρήματα θα ήταν διαθέσιμα από σήμερα αυτό δεν έγινε στέλνοντας χιλιάδες δικαιούχους στις τράπεζες χωρίς όμως να έχουν μπει οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς τους.

Πως θα δείτε με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ ή τους τελευταίους αριθμούς της ταυτότητας σας την πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ Αφού συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπορούν να ελέγξουν τα ποσά που τους καταβλήθηκαν αλλά και εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αίτηση ΟΣΔΕ που έχουν υποβάλλει

Μπείτε εδώ στην εφαρμογή για να συμπληρώσετε την φόρμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.