Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απο την Τράπεζα Πειραιώς οι πληρωμές ενισχύσεων στους αγρότες για ακόμη τέσσερα έτη

Για ακόμη τέσσερα χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς θα κάνει τις πληρωμές των κοινοτικών ενισχύσεων στους Αγρότες που προβλέπονται από την νέα ΚΑΠ.
Ετσι θα συνεχίσουν .....

οι αγρότες να πληρώνονται τις επιδοτήσεις μέσω της παραπάνω τράπεζας μέχρι το 2018

Με ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς κάνει γνωστό ότι μετά από ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που διενήργησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη Διακήρυξη 3429/Χ.Δ/2014, για την ανάθεση υπηρεσιών για την τήρηση, την ταμειακή διαχείριση και τη χρηματοδότηση του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων, ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου για τα επόμενα 4 έτη.

«Με την υλοποίηση του έργου αυτού, ποσό χρηματοδότησης ύψους 2,5 δις ευρώ είναι διαθέσιμο κατ’ έτος, ώστε να πραγματοποιούνται έγκαιρα οι πληρωμές στους αγρότες και κτηνοτρόφους των άμεσων ενισχύσεων που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει την γνώση, την εμπειρία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να ανταποκριθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της συνεργασίας αυτής, καθώς εκτελεί ήδη με απόλυτη επιτυχία την τήρηση, την ταμειακή διαχείριση και τη χρηματοδότηση του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων», αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς.

Και καταλήγει: «Εξάλλου, είναι η μοναδική Τράπεζα που έχει πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα κατά ISO 9001 στην ταμειακή διαχείριση και τις πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς. Η ενέργεια αυτή συμπληρώνει ένα μεγάλο κύκλο πρωτοβουλιών της Τράπεζας Πειραιώς για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, αφού άλλωστε αυτό, εξαρχής, έχει αναγορευτεί σε στρατηγική της δέσμευση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.