Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Άσκηση ετοιμότητας στην περιοχή της Σήραγγας Αρτεμισίου. Προσοχή στις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρχουν.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Άσκηση ετοιμότητας στην περιοχή της Σήραγγας Αρτεμισίου θα γίνουν από την 21.00 ώρα της Τρίτης (04-11-2014) έως και την 06.00 ώρα της Τετάρτης (05-11-2014), στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ....

ανακοίνωση που εκδόθηκε οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου: Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο κόμβο Στέρνας, έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια και στις δύο (2) κατευθύνσεις και ειδικότερα:

► Από την 21.00 ώρα της Τρίτης (04-11-2014) έως και την 06.00 ώρα της Τετάρτης (05-11-2014), διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας (χ.θ. 124,6), έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ.θ. 158,2) και στις δύο κατευθύνσεις (λωρίδες) κυκλοφορίας.
► Καθόλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους.
► Για τις ανάγκες της εκτροπής, απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους:

α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).
β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).
γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις)
δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

2. Στην περίπτωση που η άσκηση, αλλά και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω της διεξαγωγής της, λήξουν πριν από την 06.00 ώρα της Τετάρτης (06-11-20140), το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου από τον Α. Κ. Τρίπολης Βόρεια έως τον Α. Κ. Στέρνας, θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.

3. Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε συνεργασία με το Τ. Τ. Αυτ. Ανατ. Πελ-σου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

4. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.