Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

VW: Αποκαλυπτήρια για το νέο Passat στη Μαραθόπολη [εικόνες-βίντεο]

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι δοκιμαστικές διαδρομές στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου VW Passat, το οποίο φιλοξενείται στην Costa Navarino, με σταθμό τη Μαραθόπολη.

Μαζί με το νέο Passat θα προβληθεί και η περιοχή της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο, αφού αντιπρόσωποι από κάθε γωνιά της γης θα έρθουν για να δοκιμάσουν το νέο αυτοκίνητο.
Περί τα 20.000 .....

άτομα θα φιλοξενηθούν στην Costa Navarino, καθιστώντας αυτό το συνέδριο ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της.

Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της VW έκαναν τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των πρώτων 50 αυτοκινήτων. Λίγο μετά τις 9 το πρωί έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα Passat στη Μαραθόπολη τα οποία ήρθαν από την Costa Navarino.

Τα αυτοκίνητα προσέγγισαν το χώρο και με τις υποδείξεις των ανθρώπων που ήταν εκεί τα πάρκαραν σε συγκεκριμένα σημεία. Οδηγοί και συνοδηγοί στη συνέχεια έκαναν ένα μικρό διάλειμμα, ενώ στο χώρο της αίθουσας του Φάρου τους περίμενε ένας μικρός μπουφές με καφέδες, χυμούς κ.α. Στο χώρο υπήρχαν περίπτερα εκθετών με τοπικά προϊόντα καθώς και παραγωγοί οι οποίοι ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα προϊόντα της περιοχής μας.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί το πρώτο γκρούπ ξεκίνησε για την επιστροφή στην Costa Navarino με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους – Χώρα – Κορυφάσιο – Costa Navarino. Eνώ λίγο αργότερα ήρθε το δεύτερο γκρούπ που είχε ξεκινήσει από την Costa Navarino με την αντίθετη κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι διακριτική και σε απόσταση ήταν η παρουσία αστυνομικών για παν ενδεχόμενο.

Η διαδικασία αυτή θα γίνεται δύο φορές την ημέρα (4 γκρούπ), θα ξεκινάει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι για την περιοχή μας η παρουσίαση του νέου VW Passat. Οι περιοχές των Γαργαλιάνων της Μαραθόπολης αλλά και των άλλων χωριών (Πύργου – Φλόκας), αποκτούν παγκόσμια προβολή, χιλιάδες μάτια θα γνωρίσουν αυτή την περιοχή ενώ οι συνέπειες όλου αυτού του γεγονότος θα είναι πολλαπλάσιες και θα φανούν στο μέλλον. Συνέχισε λέγοντας πως ο Δήμος στήριξε αυτή τη δραστηριότητα κάνοντας οτι ήταν ανθρωπινως δυνατο προκειμενου να έχουμε μια καλή παρουσίαση της περιοχής μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που τα VW Passat από το πρώτο γκρουπ προσέγγισαν τον τερματικό σταθμό στο Λιμάνι της Μαραθόπολης.



Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας.



Gargalianoi On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.