Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Νεα αναβολή στην ψηφιακή μετάβαση της Digea για τον Αίνο Κεφαλλονιάς

Και νέα αναβολή στην ψηφιακή μετάβαση του Αίνου δίνεται από το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων σύμφωνα με δελτίο τύπου που δημοσιεύει το έγκυρο περιοδικό Digital Tv Info και με το οποίο δίνεται νέα παράταση στην ψηφιακή μετάβαση της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας που ήταν να κλείσουν οι αναλογικές εκπομπές στις 31 Οκτωβρίου. Και φυσικά λόγω αυτής της αναβολής μετακομίζουν και οι ημερομηνίες για τα δυο τελευταία Switch Off

Εδώ και δυο ημέρες το περιοδικό γράφει για επικείμενη.....
ι
αναβολή στο Switch Off της Κεντρικής Μακεδονίας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που επρόκειτο να γίνει στο τέλος του Οκτώβρη.
Δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού αναφέρει ότι οι περιφερειακοί σταθμοί της Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπογράφουν την σύμβαση με την Digea

Την είδηση για το Switch Off σχολίασε το STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας κ. Γιώργος Σιμόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Star κεντρικής Ελλάδος:



Έτσι λοιπόν σήμερα 29 Οκτωβρίου το υπουργείο έδωσε νέα αναβολή -για τεχνικούς λόγους όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου- στο Switch Off της Κεντρικής Μακεδονίας Θεσαλίας και Στερεάς Ελλαδας για τις 21 Νοεμβρίου και ταυτόχρονα μετάθεση για αργότερα για το 5ο Switch Off (Ήπειρος, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία) και το 6ο Switch Off (Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σάμος, Ικαρία και Καστελόριζο)


Ετσι λοιπόν σύμφωνα με το Δελτίο τύπου όυ δημοσιεύει το Φιλικό μας Digital Tv Info οι νέες ημερομηνίες είναι:

4ο Switch Off: Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα στις 21/11/2014

5ο Switch Off: Ήπειρος, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία στις 19/12/2014

6ο Switch Off και τελευταίο: Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σάμος, Ικαρία και Καστελόριζο στις 29/12/2014

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η ολοκλήρωση της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση θα ολοκληρωθεί εντός του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.