Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ;

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Γράφει: ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Αρκετά χρόνια τώρα, πολλά από τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας που είχε κατασκευάσει, και συντηρούσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πέρασαν στην ευθύνη διαχείρισης των τοπικών Δήμων.

Θυμάμαι τότε το .....

βασικό επιχείρημα ήταν, ότι οι τοπικοί άρχοντες ,οι τοπικοί «Υπηρέτες» των ανάλογων κοινωνιών, θα διαχειριζόταν αποτελεσματικότερα τα στάδια, γιατί επί δεκαετίες είχε αποδειχτεί ότι ήταν πολύ μακριά η κεντρική εξουσία και δαιδαλώδης η γραφειοκρατία.
Προ ημερών πληροφορήθηκα ότι εμμέσως πλην σαφώς η νέα δημοτική αρχή Κυπαρισσίας πέταξε έξω από το κλειστό της πόλης το σωματείο της ρυθμικής γυμναστικής «Μαίανδρος»!!!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την πληροφόρηση που έφτασε σε εμάς, μέχρι πέρυσι την χρήση του κλειστού μοιραζόντουσαν οι σύλλογοι μπάσκετ και ρυθμικής της πολύς.
Από φέτος η παραχώρηση ωρών προπόνησης στο σωματείο της ρυθμικής γυμναστικής «Μαίανδρος» κόπηκαν, και στην θέση των παιδιών που έκαναν την προετοιμασία τους,… γυμνάζονται 7 κυρίες της πόλης υπό την προπονητική επίβλεψη του Γυμναστή-Γυμνασιάρχη Αθανασόπουλου, της πόλης.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας Γιατρός στο επάγγελμα, με εκπλήσσει να έχει συνηγορήσει σε μια τέτοια απόφαση .

Τι στιγμή μάλιστα που αναζητώντας στοιχεία για το προφίλ του σημείωσα τις κατ επανάληψη αναφορές του κατά την ορκωμοσία του, στην οποία μάλιστα η κυρίαρχη προτεραιότητα του, ήταν οι υπηρεσίες του στις ανάγκες της κοινωνίας. Γιατί Κύριε Δήμαρχε Κυπαρισσίας Κατσίβελα πετάξατε στο δρόμο 70 παιδιά που ασχολούνται με την ρυθμική στην πόλη σας ,εκ των οποίων τα 15-20 ασχολούνται σε υψηλό επίπεδο, και εκ των οποίων η 10 άχρονη Χριστίνα έχει προδιαγραφές υψηλού επιπέδου στο άθλημα;

Πάντα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης ,έχετε λάβει επισήμως έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής που σας ζητά να παραχωρήσετε ώρες προπόνησης στο σωματείο στο κλειστό της πόλης, χωρίς όμως να έχει γίνει το παραμικρό μέχρι σήμερα.
Δεν θα ήθελα, ούτε να πιστέψω, πόσο μάλλον να αποδεχτώ κ. Κατσίβελα ότι με το… καλημέρα οι αναφορές σας περί κοινωνίας κατά την ορκωμοσία σας αφορούσαν τις 7 κυρίες της πόλης και όχι τα 70 παιδιά πουν ασχολούνται με την Ρυθμική Γυμναστική.

ΥΓ:
Θα επανέλθω στο θέμα, αναζητώντας φυσικά και την δική σας θέση και άποψη, στα πλαίσια απάντησης στο ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά τα αδιανόητα.

Από το News Messinia

ΣΧΟΛΙΟ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κ. Αντωνόπουλε.
Ο Δήμος Κυπαρισσίας με τον Καλλικράτη ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.
ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΙΑ???




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.