Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ υπό τον ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ στον Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Στον ΑΟ Μελισσίων από φέτος το καλοκαίρι υπάρχει νέος άνεμος και γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές και τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου.

Στο πλαίσιο αυτό και στην παροχή επιπλέον ποιότητας, ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Ρούτσος, προχώρησε σε συνεργασία με τον διεθνή τερματοφύλακα Σωτήρη Λυμπερόπουλο και στη δημιουργία ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ στα Μελίσσια.

Στη Σχολή ο έμπειρος τερματοφύλακας θα προπονεί, πέραν από τους ......

γκολκίπερ της ακαδημίας του ΑΟ Μελισσίων και αθλητές που δεν είναι μέλη της ομάδας και θα εγγραφούν στη Σχολή τερματοφυλάκων. Η Σχολή θα δέχεται ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι από το έτος 2007 και μεγαλύτερους και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι τερματοφύλακες μπορούν να επικοινωνήσουν για την εγγραφή τους στη Σχολή, με τον ΑΟ Μελισσίων στο τηλέφωνο 210 80 44 487 ή με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο στο τηλέφωνο 694 47 90 054.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Μελισσίων:

Η Διοίκηση του ΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη Σχολής Τερματοφυλάκων υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Διεθνή γκολκίπερ Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Η Σχολή θα δέχεται παιδιά γεννημένα από το 2007 και μεγαλύτερους. Δικαίωμα συμμετοχής στα μαθήματα έχουν οι αθλητές που ανήκουν ήδη στα Τμήματα Υποδομής του ΑΟ Μελισσίων, αλλά και αθλητές που δεν είναι μέλη της ομάδας μας.

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος έχει γεννηθεί στις 29 Ιουνίου 1977 και κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Εθνικό Πειραιώς, ΑΕΚ, Άρη, Ακράτητο, Καστορά και Ξάνθη. Την τελευταία διετία αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια της Καλλιθέας.

Συνολικά στην Α’ Εθνική έχει 124 συμμετοχές και στη Β’ Εθνική έχει 59 συμμετοχές. Επίσης έχει αγωνιστεί σε 35 αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων, έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Κατερίνη το 1995, κατακτώντας την τρίτη θέση κι έχοντας 22 συνολικά συμμετοχές), Νέων (32 συμμετοχές) και Ελπίδων με την οποία έλαβε μέρος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων το 1998, εναντίον της Ισπανίας, έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε την τρίτη θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στο Μπάρι της Ιταλίας.

Για την συνεργασία του με τον ΑΟ Μελισσίων ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος δήλωσε τα εξής:

"Τον πιο καταλυτικό ρόλο για να ξεκινήσω αυτή την συνεργασία αποτελεί η παρουσία του Τόλη Αποστόλου ενός ανθρώπου που θεωρώ ότι είναι τυχερές οι ομάδες που συνεργάζονται μαζί του. Στη Διοίκηση του Α.Ο Μελισσίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Ρούτσο υπάρχουν άτομα με ήθος και όρεξη για προσφορά στο σύλλογο.

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω σε ένα τομέα που ξέρω πολύ καλά και ιδιαίτερα στην ακαδημία του Α.Ο Μελισσίων, που από φέτος το καλοκαίρι υπάρχει νέος άνεμος και γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές και τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου.

Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο επιθυμώ τα νέα παιδιά να μυηθούν μέσα από το ποδόσφαιρο, να αγαπήσουν την ιδιαιτερότητα της θέσης κάτι το οποίο θα προσπαθήσω να μεταδώσω.

Πάντα από νεαρή ηλικία, αν και αγωνιζόμουν επαγγελματικά, ήμουν ανήσυχο πνεύμα και είχα την τύχη να συνεργαστώ με ορισμένους ανθρώπους ξεκινώντας από τον Βραζιλιάνο Αγκινάλντο, ο οποίος μου έμαθε να κοιτάζω πως δουλεύουν μεγάλα club της Ευρώπης πάνω στη θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες μέχρι και την επαγγελματική ομάδα.

Έκανα επισκέψεις, είδα την κουλτούρα της κάθε χώρας αλλά είμαι φαν της λογικής, ότι από κάθε σχολή πρέπει να παίρνεις τα καλύτερα στοιχεία".

Το ταλέντο στην Ελλάδα υπάρχει, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι αρκεί να υπάρχει επιμονή και υπομονή

Η πρώτη συγκέντρωση της Σχολής Τερματοφυλάκων του ΑΟ Μελισσίων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 4 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες - Εγγραφές στη Σχολή Tερματοφυλάκων του Σωτήρη Λυμπερόπουλου

Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Κ. Τσιμπρικίδη 4-6 Τ.Κ 15127 – Μελίσσια, Τηλ.&Fax: 210 80 44 487

Σωτήρης Λυμπερόπουλος: Τηλ. 694 47 90 054

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.