Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΜΥ: Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη έρχονται τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Απο την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα ενώ θα κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός:....

Πέμπτη 23-10-2014
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική νησιωτική χώρα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τα νύχτα στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε πτώση.

Παρασκευή 24-10-2014
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα και κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 25-10-2014
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στα βορειοανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση.

Κυριακή 26-10-2014 και Δευτέρα 27-10-2014
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια και ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.