Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τέλος οριστικά ο Λυμπερόπουλος. «Λόγοι αξιοπρέπειας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» **ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ**

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν τελικά Κώστας Λυμπερόπουλος και Εράνη μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στην σημερινή συνάντηση.

Σίγουρα, ο έμπειρος τεχνικός από τις δηλώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν μπορούσε να συνεχίσει λόω κάποιων σοβαρών λόγων που είχαν προκύψει.

Πλέον, η διοίκηση ......

είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε αποκλειστικά στο taklin.gr ο Κώστας Λυμπερόπουλος είναι οι εξής: «Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές – συνεργάτες, τον κόσμο και ένα μέρος της διοίκησης που με εμπιστεύθηκε.

Λόγοι αξιοπρέπειας και ηθικών αξιών που για εμένα είναι το Α και το Ω στη μέχρι τώρα πορεία ως αθλητής και ως προπονητής δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Εύχομαι, στην ομάδα και στον καινούργιο προπονητή τα καλύτερα και χωρίς παρεμβατικότητα στο έργο του.

ΌΣΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΥΣ» Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Κλείνοντας, τους αφιερώνω δύο στίχους από τον Ανδρέα Κάλβο. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία». Για μένα αξίες αναπόσπαστες με την έως τώρα σταδιοδρομία μου. Σας ευχαριστώ».

ΣΧΟΛΙΟ
Αγαπητέ Κώστα όσο και αν σε εκτιμώ, τα δυο αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (Ισοπαλία με την Κυπαρισσία και ήττα με Πάμισσο) δεν σου λένε τίποτα????
Ο Καλός προπονητής φαίνεται στα ντέρμπι. Και στα ντέρμπι είχες ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Στα δύσκολα φαίνεται ο προπονητής.

Το λακωνικό δελτίο τύπου της ομάδας:

Η Διοίκηση του Α.Π.Σ Εράνης Φιλιατρών ανακοινώνει πως η παραίτηση του προπονητή της ομάδας, Κώστα Λυμπερόπουλου, έγινε αποδεκτή.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.