Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Στις 7 Νοεμβρίου οι αγροτικές επιδοτήσεις απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου θα δοθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις από την πρώτη δόση της ενιαίας ενίσχυσης που χορηγεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Καρασμάνη. Οι αγρότες και οι δικαιούχοι παραγωγοί αναμένεται την συγκεκριμένη ημέρα να δουν μετά απο μεγάλη καθυστέρηση την πρώτη δόση για το 2014.

Η δεύτερη δόση και εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης του 2014 θα.....

δοθεί όπως είθισται άλλωστε, μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Η καθυστέρηση παρουσιάστηκε στην διαδικασία λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως έγινε γνωστό μέσα στην βουλή. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ήδη εκδόσει την εγκύκλιο για την έγκριση πληρωμής της ενιαίας ενίσχυσης 2014 και συγκεκριμένα της πρώτης δόσης στους δικαιούχους αγρότες που αναμένεται να φτάσουν περίπου τις 650.000.

Η πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων μεταφέρθηκε λίγες ημέρες αργότερα, αφού είχε ανακοινωθεί ότι θα πληρωνόταν η πρώτη δόση μέσα στον Οκτώβριο, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με τους βοσκοτόπους και τις μεγάλες μειώσεις στις επιλέξιμες εκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι.

Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι το αντικείμενο των εργασιών ΟΣΔΕ φέτος ήταν πολλαπλάσιο, καθώς υπήρξαν πολλές αλλαγές, στο χαρτογραφικό υπόβαθρο με αποτέλεσμα να χρειαστούν οι ανάλογες προσαρμογές κάθε φορά. Ετσι ανοίγει ο δρόμος για την πληρωμή της πρώτης δόσης της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014 στους δικαιούχους αγρότες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.