Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Φιλιατρά: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

LIVE και με ήχο μέσω Web Camera του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Από την Δημοτική ενότητα Φιλιατρών εκδόθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Τρίτη 28η Οκτωβρίου 2014

Ώρα 07:30 π. μ.
Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης μας και η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα παιανίσει το ΕΩΘΙΝΟ στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Ώρα 10:15 π. μ.
Προσέλευση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών, του Αντιδημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, του Προέδρου και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών, των Συλλόγων, των Σωματείων καθώς επίσης των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών.
Αντιπροσωπείες των Συλλόγων, των Σωματείων, των προσκόπων, των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου, θα εισέρθουν στον Ιερό Ναό με τις σημαίες τους.

Ώρα 10:30 π. μ.
Έναρξη της δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό.
Μετά το τέλος της δοξολογίας οι παρευρισκόμενοι σ’ αυτή, με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων, θα μεταβούν στη κεντρική πλατεία στο χώρο προ του Ηρώου, όπου θα πραγματοποιηθούν:


1. Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο

2. Κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους:
• του Δήμου Τριφυλίας από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών
• του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών
• του Τοπικού Παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης
• του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
• του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών
• του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
• του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
• του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
• του Γυμνασίου Φιλιατρών
• του Λυκείου Φιλιατρών

3. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών κα. Παρασκευή Παντελάκη.

4. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ΕΝΔΟΞΩΝ ΝΕΚΡΩΝ μας και ανάκρουση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.

Θα επακολουθήσει παρέλαση των προσκόπων, των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού, των Δημοτικών Σχολείων, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών προ των επισήμων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων.
Στις πιο πάνω εκδηλώσεις, θα παρευρίσκονται: ο Αντιδήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τριφυλίας της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών καθώς επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Επίσης καλούνται να παρευρίσκονται: ο Ιερός Κλήρος της πόλης μας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, η Δ/ντρια του Λυκείου, ο Δ/ντής του Γυμνασίου, οι Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων, η Δ/ντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, ο Δ/ντής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, οι Δ/ντριες των Νηπιαγωγείων, η Δ/ντρια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, ο Διοικητής του ΚΑΦΚΑ, ο Συντονιστής του Κέντρου Υγείας , οι Δ/ντες των καταστημάτων των Τραπεζών, οι Προϊστάμενοι λοιπών υπηρεσιών, οι Πρόεδροι Συλλόγων, Σωματείων, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι Υπάλληλοι των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, Οργανισμών και λοιπών Υπηρεσιών καθώς και ο λαός της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Κ. Χριστιανούπολης καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι των Τ.Κ. Εξοχικού, Πλάτης και Χαλαζωνίου να ευρίσκονται στις Τοπικές τους Κοινότητες, για να παραστούν στη δοξολογία και σε λοιπές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί με πρωτοβουλία τους.
Τελετάρχες ορίζουμε τους κ.κ. Νικόλαο Αθανασόπουλο, Δ/ντή Γυμνασίου Φιλιατρών και Θεόδωρο Μπακούρο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Υπενθύμιση:
Οι Φιλιατρινοί του Εξωτερικού, θα έχουν την δυνατότητα να δουν ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ τα τεκτενόμενα στην πλατεία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου μέσω της ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ από Web Cam και τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών.
Πρόσβαση στην Web Camera θα μπορείτε να έχετε και μέσα από το Φιλιατρά News στην γραμμή μενού (Αρχική Αρθρα κλπ κλπ) στο τελευταίο κουμπάκι που λέει LIVE Cam




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.