Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ρ.Α.ΚΙ. Τριφυλίας – Ο Νώντας Βουδούρης, τελικά, στη θέση του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου

Ο δικηγόρος Νώντας Βουδούρης, πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας, θα πάρει – τελικά – τη θέση του επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, Γιώργου Θεοδωρακόπουλου, που παραιτείται, στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας.

Το πολύ σοβαρό ζήτημα .....

της αντικατάστασης του κ. Θεοδωρακόπουλου, μετά την εκδήλωση της πρόθεσής του να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Κίνησης στο δημοτικό συμβούλιο, απασχόλησε εδώ και μέρες τα Όργανα της Ρ.Α.ΚΙ.
Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, ως επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας είχε πάρει την έδρα του στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας στη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.

Τα στελέχη της Ρ.Α.ΚΙ. διερεύνησαν τις προθέσεις του πρώτου επιλαχόντος δημοτικού συμβούλου, Νώντα Βουδούρη, ο οποίος, παρά κάποιους δισταγμούς του για προσωπικούς λόγους, μετά από συζητήσεις, συσκέψεις και σύγκληση της Συντονιστικής Κυπαρισσίας της Κίνησης, το βράδυ της Κυριακής, δέχθηκε, τελικά, να αντικαταστήσει τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Βουδούρης συζήτησε διεξοδικά με τα στελέχη της Κίνησης για την οργάνωση, το συντονισμό και τη δράση της Κίνησης στο δημοτικό συμβούλιο και την κοινωνία, ενώ τέθηκαν και οι προτεραιότητες δράσης της Κίνησης για το προσεχές διάστημα.
Σημειώνεται πως, το προηγούμενο διάστημα, στελέχη της Ρ.Α.ΚΙ. είχαν διερευνήσει προθέσεις και της δεύτερης επιλαχούσας δημοτικής συμβούλου, Βάσως Βρεττού, για να αντικαθιστούσε εκείνη τον κ. Θεοδωρακόπουλου σε περίπτωση που δεν δεχόταν, όπως φερόταν, ο κ. Βουδούρης, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ώστε η Κίνηση να μη μείνει «ακέφαλη» στο δημοτικό συμβούλιο, και η ίδια, ήταν θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εάν και εφόσον ο κ. Βουδούρης δεν δεχόταν τελικά.

Εντός των ημερών, αναμένεται να υποβάλλει επισήμως και εγγράφως την παραίτησή του στο δημοτικό συμβούλιο και το δήμαρχο Τριφυλίας ο κ. Θεοδωρακόπουλος ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασής του και ορκωμοσίας του Νώντα Βουδούρη.
Ο Νώντας Βουδούρης ήταν υποψήφιος δήμαρχος στον τέως δήμο Αυλώνος και έχει διατελέσει επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αυλώνος, δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας και στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.